Μάκαρης: Κόκκινη κάρτα για Ορφανό

316

Το Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ που έφτασε στα γραφεία των ΜΜΕ αργά το μεσημέρι (σήμερα) δίνει τον τόνο για τον τρόπο διεξαγωγής του Δημοτικού Συμβουλίου που συνεκλήθη για σήμερα στις 7 (ΕΔΩ )

Αναφέρεται σε συζητήσεις εν κρυπτώ, για παρανομίες στελεχών της παράταξης Ορφανού, για αχαριστία και διατυπώνει την κατηγορία της Αλαζονείας, ξεκαθαρίζοντας ότι «Έως εδώ κ. Ορφανέ. Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ έχει και ΟΡΙΑ».

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

«Καταγγέλλουμε την Δημοτική Αρχή του κ. Ορφανού για αγένεια και ασέβεια προς την παράταξή μας και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ως δημοτική παράταξη  «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»  είχαμε ζητήσει εγγράφως (e- email), την αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου (το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα 12/08/2024) λόγω των απουσιών πολλών Δημοτικών Συμβούλων εν όψει δεκαπενταύγουστου.
Κάναμε σαφές στην επιστολή μας ότι δεν θα ήταν δυνατόν να συζητηθούν εκτενώς θέματα τα οποία βρίσκονται στην προ ημερησίας διάταξης συνεδρίαση (με σημαντικό το ψήφισμα της Καραθώνας).
κ. Ορφανέ,  γιατί εδώ και έναν περίπου μήνα ολιγωρήσατε και φέρνετε σήμερα μέσα στα μπάνια του λαού αυτά τα σοβαρά θέματα;
Τι θέλετε να κρύψετε από τον Ναυπλιακό Λαό;
Γιατί δεν κάνατε δεκτή την επιστολή (e-mail) που αποστείλαμε για αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου και εκ νέου συνεδρίαση μετά τον δεκαπενταύγουστο;

Γιατί τόση πρεμούρα να τελειώνετε τώρα με κάποια θέματα;
Να ξέρετε εμείς ως Δημοτική παράταξη  «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»  και ο επικεφαλής μας Κ. Μάκαρης, δεν θα ανεχθούμε συζητήσεις εν κρυπτώ και εν αγνοία του Ναυπλιακού Λαού.
Είμαστε αποφασισμένοι θέματα σοβαρά που έχουν προκύψει στον Δήμο (παρανομίες διαφόρων στελεχών σας) να τα φέρουμε προς συζήτηση σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Αν κ. Ορφανέ ο στόχος σας, ήταν να  αποφύγετε την συζήτηση για τις παρανομίες των συμβούλων σας κάντε λάθος. Εμείς δεν ξεχνάμε. Είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του Ναυπλιακού Λαού. Εσείς, είστε αυτός που ξεχάσατε γρήγορα την στήριξη που σας παρείχαμε όλο αυτό το διάστημα.

Έως εδώ κ. Ορφανέ. Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ έχει και ΟΡΙΑ».