Θα γίνει ο απολογισμός στο Δήμο Ναυπλιέων;

227

Ίσως είναι πρώτη φορά που ο Δήμος Ναυπλιέων πραγματοποιεί δύο δημόσιες συνεδριάσεις μέσα στο μήνα Αύγουστο, μήνα της ραστώνης, παραβλέποντας τα μπάνια του λαού και των Δημοτικών Συμβούλων.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο akromolio.gr κορυφαίος παράγων της Δημοτικής Αρχής «Το διάλειμμα τέλος, τα κεφάλια μέσα. Βρήκαμε ένα Δήμο με προβλήματα και πρέπει να εργασθούμε εντατικά για να τα αντιμετωπίσουμε».

Σύμφωνα με πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βαγγέλη Λαμπρόπουλου, την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024 θα πραγματοποιηθεί η εκ του νόμου επιβαλλόμενη, ανά δίμηνο- “Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής του Δήμου Ναυπλιέων”.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την διαδικασία ο Δήμαρχος οφείλει να απαντά σε ερωτήματα Δημοτικών Συμβούλων και Πολιτών ενημερώνοντας επί του σκεπτικού ή της πορείας έργων και δράσεων της Δημοτικής Αρχής.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των θεμάτων προς ενημέρωση ορίζεται η Δευτέρα 26 Αυγούστου & ώρα 15:00 στο πρωτόκολλο του Δήμου (εγγράφως ή ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected]

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για όποιον απορεί με το τίτλο του θέματος να θυμίσουμε ότι ο προηγούμενος απολογισμός ματαιώθηκε γιατί δεν υπήρξαν ερωτήματα ούτε από Συμβούλους της Συμπολίτευσης αλλά ούτε και από Συμβούλους της Αντιπολίτευσης ή από Πολίτες.