Δράσεις των Εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Άργους

37

Οι Εθελοντές του Τομέα Υγείας με τη Νοσηλεύτρια – Προϊσταμένη του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Άργους, συμμετείχαν με σταθμούς πρώτων βοηθειών και κάλυψαν υγειονομικά τις ακόλουθες δράσεις:

-Την Τρίτη 9 Ιουλίου, στον αύλειο χώρο των Στρατώνων του Καποδίστρια, όπου η τάξη του Βιολοντσέλου και μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Άργους παρουσίασαν Μουσική Βραδιά με κινηματογραφικές μελωδίες όλου του κόσμου.

-Το Σάββατο 20 Ιουλίου, στο πάρκινγκ του Αρχαιολογικού χώρου των Μυκηνών, που πραγματοποιήθηκε συναυλία την οποία διοργάνωσε ο Πολιτιστικός σύλλογος Σάμινθος με τον Δήμο ΄Αργους-Μυκηνών.

-Την Παρασκευή 26 Ιουλίου, η Νοσηλεύτρια – Προϊσταμένη, συνόδευσε και κάλυψε υγειονομικά την μονοήμερη κρουαζιέρα σε Ύδρα και Σπέτσες, με την συμμετοχή 95 ωφελούμενων.

– Το Σάββατο 27 Ιουλίου, στον αύλειο χώρο των Στρατώνων Καποδίστρια, όπου πραγματοποιήθηκε συναυλία της ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ με πλήθος κόσμου.

– Στις 26,27,28 Ιουλίου, στο γήπεδο ποδοσφαίρου Κιβερίου όπου πραγματοποιήθηκαν Διεθνείς αγώνες ροπαλοσφαίρισης με την συμμετοχή 100 αθλητών, από Μάλτα και Ελλάδα.

Τα περιστατικά που προέκυψαν κατά την διάρκεια της συναυλίας αντιμετωπίστηκαν άμεσα και αποτελεσματικά.

Το Περιφερειακό Τμήμα Άργους του Ε.Ε.Σ., με τους Εθελοντές του, συνέβαλαν στην ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων και έλαβαν τις ευχαριστίες των διοργανωτών και των συμμετεχόντων.