Μία ακόμα βαριά καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας εις βάρος του Γιάννη Μαλτέζου ο οποίος, με την αδιαφορία την οποία επιδεικνύει, γίνεται ηθικός αυτουργός θανάτων, τραυματισμών, και φοβικών αισθημάτων των Δημοτών του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Αυτή τη φορά, καταγγέλλων είναι ο γνωστός Φοροτεχνικός Γιώργος Αργυράκης (συνεργάτης του πατέρα του αντιδημάρχου Γιώργου Κωτσονάρου) ο οποίος, αφού πρώτα γνωστοποίησε την επίθεση που δέχτηκε από αγέλη στο κέντρο του Άργους (δίπλα από το Πάρκο Μπόνη), καλεί τους κατοίκους των γειτονικών δήμων να μην επισκέπτονται το Άργος γιατί κινδυνεύει η ζωή τους.

Την επιστολή Αργυράκη προς την Δημοτική και την Εισαγγελική Αρχή έφερε στην δημοσιότητα η αποκαλυπτική σελίδα fryktoria.gr, απ’ όπου και το akromolio.gr άντλησε τις σχετικές πληροφορίες.

“Έζησα μια εμπειρία απόλυτου τρόμου”, αναφέρει ο Γιώργος Αργυράκης και τονίζει ότι διεσώθη χάρις στην παρέμβαση γειτόνων.

Αναρωτιέται κανείς, «γιατί ο Γιάννης Μαλτέζος διατηρεί ως αντιδήμαρχο, με ευθύνη την ευζωία των αδεσπότων,  την Μαρία Ζουλούμη»; Ποιος θα πληρώσει τις αποζημειώσεις που πιθανότατα θα προκύψουν από τις αγωγές που ήδη υποβάλουν Δημότες και επισκέπτες του Δήμου Άργους Μυκηνών, παθόντες εξ αιτίας της αδιαφορίας Μαλτέζου για τη συγκρότηση 5μελούς Επιτροπής που ορίζει ο νόμος, η οποία είναι η μόνη αρμόδια για την απομάκρυνση των ιδιαίτερα επιθετικών αρχηγών των κοπαδιών αδεσπότων που τρομοκρατούν το κέντρο της πόλης.

Αναλυτικά, η καταγγελία του Γεώργιου Αργυράκη αναφέρει:

Το πρωί της 03 Ιουλίου του 2024 έπεσα θύμα και εγώ επίθεσης από αγέλη αγριόσκυλων στο κέντρο της πόλης του Άργους.

Συγκεκριμένα και επί της οδού Φείδωνος στο πάρκο της παιδικής χαράς “Μπόνη” διασχίζοντας την με δίκυκλη μοτοσυκλέτα δέχτηκα επίθεση από αγέλη σκύλων τουλάχιστον 5 τα οποία και προσπάθησαν να με ρίξουν από τη μοτοσυκλέτα.

Είναι δυστυχώς τις τελευταίες μέρες μια από τις πολλές περιπτώσεις που έχω ακούσει από συμπολίτες μου για παρόμοιες επιθέσεις όπου κάποια απ’ αυτές είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός συμπολίτη μας.

Δυστυχώς και παρόλο το ότι μετράμε ήδη απώλεια ανθρώπινης ζωής, παρόλο που οι επιθέσεις είναι καθημερινές πλέον, παρόλο που οι επιθέσεις έχουν γίνει και σε μικρά παιδιά, η Δημοτική Αρχή κωφεύει. Το δε φοβερό είναι ότι επιδεικνύει και απόλυτη αδιαφορία για το όλο θέμα.

Όμως εγώ μετά το περιστατικό αυτό δε μπορώ να μείνω άπραγος. Έζησα μια εμπειρία απόλυτου τρόμου, έζησα μια εμπειρία όπου αισθάνθηκα τη ζωή μου να κινδυνεύει. Και όλα αυτά στο κεντρικό δρόμο του Άργους, όλα αυτά για μια ακόμα φορά στην πόλη μας. Χάρη στην επέμβαση των περαστικών οι οποίοι μου έδωσαν όλοι τα στοιχεία τους και είναι στη διάθεσή σας εγώ σήμερα ζω. Όμως αύριο, και δυστυχώς όχι μεθαύριο, για κάποιον συμπολίτη μου θα είναι αργά. Μπορεί να είμαι και εγώ πάλι θύμα καθώς είναι καθημερινή η διαδρομή μου αυτή και μπορεί την επόμενη φορά να μην είμαι και τόσο τυχερός.

Γι’ αυτό και με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ τα εξής:

Σας καθιστώ υπεύθυνους για την ζωή και τη σωματική ακεραιότητα οποιουδήποτε συμπολίτη μου.

Θα προσφύγω στις αρμόδιες δικαστικές αρχές προκειμένου να ζητήσω την θέση ευθύνης σας.

Κάνω δε δημόσια έγκληση σε όλους τους συμπολίτες μου να μην κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης μας και να μετακινούνται μόνο με αυτοκίνητα.

Κάνω δημόσια έγκληση σε όλους τους πολίτες γειτονικών δήμων αλλά και των χωριών μας, να μην επισκέπτονται την πόλη μας για κανένα λόγο. Κινδυνεύει η ζωή τους“.

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Η Φωνή της Λογικής επικράτησε!

Ο Δημήτρης Καμπόσος, ξεκαθάρισε τα πράγματα με τον εαυτό του, πήρε την απόφαση και έκανε…

% μέρες πρίν

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Ναύπλιον

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος (βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία) επισκέφτηκε σήμερα…

% μέρες πρίν

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Χωρίς Ναυαγοσώστες οι παραλίες του Ναυπλίου

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ θίγει το ζήτημα των Ναυαγοσωστών στις…

% μέρες πρίν

Σοφία …Πίστη …Αγάπη …και Ελπίδα

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου Θα μπορούσε σήμερα να είναι η επίσημη ημέρα γιορτής των…

% μέρες πρίν

Αποπομπή του Σωκ. Δωρή από τη ΔΕΥΑΝ ζητά το Εργατικό Κέντρο

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την συμπεριφορά προς τον εργαζόμενο του Προέδρου της επιχείρησης και…

% μέρες πρίν