Η δήλωση που κατέθεσε στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δημήτρης Καμπόσος, δηλώνοντας ότι η Δημοτική Παράταξη ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ “Δεν ψηφίζει τον προϋπολογισμό, πλην των μισθών των υπαλλήλων και αποχωρεί διαμαρτυρόμενη για την μεθόδευση λήψης ενός αχρείαστου δανείου ύψους (τελικά) 8.000.000 ευρώ”, αναγνώστηκε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Από εκεί την ανασύραμε και σας την παραδίδουμε θεωρώντας ότι είναι ένα κορυφαίο πολιτικό κείμενο που, με την απλή φράση «Κάνατε τα ψέματα τρόπο ζωής» που απευθύνεται στον Γιάννη Μαλτέζο, περιγράφει την τραγωδία που αντιμετωπίζει (και θα αντιμετωπίζει) ο Δήμος Άργους Μυκηνών

Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

«Επί 6 μήνες, λέτε ψέματα στον κόσμο εφαρμόζοντας ένα σχέδιο δολοφονίας χαρακτήρων, των στελεχών της παράταξής μας και εμένα προσωπικά. Κάνατε τα ψέματα τρόπο ζωής.

Ψέματα, ότι δεν υπήρχαν λεφτά στο ταμείο γιατί τα είχαμε φάει.

Ψέματα, ότι δεν μπορούσαν να πληρωθούν οι υπάλληλοι. Ψέματα, ότι δεν υπήρχαν λεφτά για εκδηλώσεις τις Απόκριες και το Πάσχα.

Ψέματα ότι είχαμε χρεοκοπήσει το δήμο.

Ο προϋπολογισμός που σήμερα ζητάτε να ψηφιστεί, με καθυστέρηση 7 μηνών, αποκαλύπτει τα ψέματά σας. Σας υποχρεώνει να τα παραδεχτείτε και επίσημα.

Αποκαλύπτει ότι παραλάβατε 2.043.000 ευρώ μετρητά στην τράπεζα. Χρήματα που επαρκούσαν και για τη μισθοδοσία, για τη διαχείριση των απαιτήσεων και για τη λειτουργία του δήμου με εκδηλώσεις και δραστηριότητες που ήταν αναγκαίες για να δοθεί οικονομικό οξυγόνο στις επιχειρήσεις. Οξυγόνο που τους το κόψατε και μετά τους δώσετε τη χαριστική βολή μπλοκάροντας τους λογαριασμούς τους.

Στο σημερινό σχέδιο προϋπολογισμού, ζητάτε να νομιμοποιηθεί το αχρείαστο και θανατηφόρο δάνειο των 8.000.000 ευρώ που παίρνετε από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στηριζόμενοι σε μια υπάκουη συγκυριακή πλειοψηφία.

Η παράταξή μας, ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, που έχει συνδέσει το όνομά της με την εξόφληση επώδυνων δανείων ύψους δεκάδων εκατομμυρίων προηγούμενων δημοτικών αρχών και έχει νοικοκυρέψει οικονομικά και διοικητικά τον Δήμο Άργους Μυκηνών αναδεικνύοντάς τον σε κορυφαίο δήμο της Ελλάδος δεν θα συναινέσει ούτε στη νομιμοποίηση των ψεμάτων σας ούτε στην κατάχρέωση των Δημοτών.

Γι΄ αυτό και αποχωρούμε καταγγέλλοντας εκ των προτέρων όποιους υπερψηφίσουν αυτόν τον εκτρωματικό προϋπολογισμό.

Για την ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Καμπόσος Δημήτριος

Αθανασόπουλος Ιωάννης

Δελής Νικόλαος

Νώτης Ιωάννης

Πετσέλης Χρήστος

Ρέσκος Παναγιώτης

Σαρρής Γιώργος

Σκούφης Δημήτριος»

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Η Φωνή της Λογικής επικράτησε!

Ο Δημήτρης Καμπόσος, ξεκαθάρισε τα πράγματα με τον εαυτό του, πήρε την απόφαση και έκανε…

% μέρες πρίν

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Ναύπλιον

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος (βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία) επισκέφτηκε σήμερα…

% μέρες πρίν

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Χωρίς Ναυαγοσώστες οι παραλίες του Ναυπλίου

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ θίγει το ζήτημα των Ναυαγοσωστών στις…

% μέρες πρίν

Σοφία …Πίστη …Αγάπη …και Ελπίδα

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου Θα μπορούσε σήμερα να είναι η επίσημη ημέρα γιορτής των…

% μέρες πρίν

Αποπομπή του Σωκ. Δωρή από τη ΔΕΥΑΝ ζητά το Εργατικό Κέντρο

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την συμπεριφορά προς τον εργαζόμενο του Προέδρου της επιχείρησης και…

% μέρες πρίν