Ο τίτλος του θέματος δεν αναφέρεται σε πρόθυμους και πρόθυμες να υποκύπτουν, πάντοτε επ’ αμοιβή, στις ορέξεις οποιουδήποτε “κρατάει ταμείο εξουσίας”. Ούτε στους πληρωνόμενους ή πληρωνόμενες Δολοφόνους Χαρακτήρων. Πολύ δε περισσότερο σε προσφάτως προσληφθέντα ως έμμισθο δημοσιογράφο -συνεργάτη του Γιάννη Μαλτέζου που φρόντισε να του επιτρέπεται να παίρνει πρόσθετες αμοιβές από Δημοτικά και κρατικά χρήματα, νομοτύπως ίσως αντιδεοντολογικά δε. Για όλα αυτά, το akromolio.gr θα γράψει τις απόψεις του πολύ σύντομα.

Ο τίτλος του θέματος αναφέρεται στις αποφάσεις που καλείται να λάβει η Μαλτεζική πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

Όπως θα διαβάσετε, στη θεματολογία του Δημοτικού Συμβουλίου, οι 4 από τις 17 αποφάσεις αφορούν την χορήγηση άδειας εγκατάστασης και χρήσης οικήματος εκδιδόμενου επ’ αμοιβή προσώπου στο Άργος, με εισηγητή τον Φώτη Κολεβέντη (κατ’αρμοδιότητα).

Πέραν της έγκρισης εγκατάστασης επαγγελματιών σε 4 οίκους ανοχής (όπως ονομαζόταν παλαιότερα τα σχετικά οικήματα) το σημαντικότερο, ίσως, θέμα που θα πρέπει να συζητηθεί στην συνεδρίαση της Παρασκευής είναι η επαναφορά της απορριφθείσης αποφάσεως (από την Αποκεντρωμένη) για ίδρυση πρώτης Λυκειακής τάξης του Καλλιτεχνικού σχολείου.

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 12 Ιουλίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, σε τακτική (ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ) με τα εξής θέματα στην Ημερήσια διάταξη.
ΘΕΜΑ 1. Ίδρυση και λειτουργία Λυκειακής Τάξεως του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας – εισηγητής ο κ. Α. Βαρδάκας.
ΘΕΜΑ 2. Ορισμός αιρετού ως εκπρόσωπο του Δήμου στο δίκτυο «Οικοδομώντας την Ευρώπη μαζί με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης» – εισηγήτρια η κ. Α. Αργυροπούλου.
ΘΕΜΑ 3. Περί παράτασης ή μη της εκμίσθωσης του κοινόχρηστου χώρου για την εγκατάσταση παιγνίων με κερματοδέκτη στην Πλατεία Αγίου Πέτρου Άργους κατόπιν της υπ’ αριθ. πρωτ. 6918/22-4-2024 αιτήσεως του κ. Κουλούρη Γεωργίου – εισηγητής ο κ. Γ. Αλεξανδρόπουλος.
ΘΕΜΑ 4. Περί παρατάσεως προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Αποκατάσταση παραρεμάτιας ζώνης Ξοβριού ποταμού» – εισηγητής ο κ. Κ. Αδρακτάς.
ΘΕΜΑ 5. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής του έργου: «Τεχνικά έργα Αχλαδοκάμπου» – εισηγητής ο κ. Κ. Αδρακτάς.
ΘΕΜΑ 6. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής του έργου: «Οδοποιία Κοινότητας Αγίου Νικολάου» – εισηγητής ο κ. Κ. Αδρακτάς.
ΘΕΜΑ 7. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής του έργου: «Οδοποιία Κοινότητας Κεφαλοβρύσου 2021» – εισηγητής ο κ. Κ. Αδρακτάς.
ΘΕΜΑ 8. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου Μονάδας Μηχανικής Διαλογής Απορριμμάτων» – εισηγητής ο κ. Κ. Αδρακτάς.
ΘΕΜΑ 9. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής του έργου: «Αποπεράτωση γηπέδου Δαλαμανάρας Δήμου Άργους – Μυκηνών» – εισηγητής ο κ. Κ. Αδρακτάς.
ΘΕΜΑ 10. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής του έργου: «Ανακατασκευή γηπέδου Νέας Κιου με υβριδικό χλοοτάπητα» – εισηγητής ο κ. Κ. Αδρακτάς.
ΘΕΜΑ 11. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής του έργου: «Οδοποιία Κοινότητας Κεφαλοβρύσου (2022)» – εισηγητής ο κ. Κ. Αδρακτάς.
ΘΕΜΑ 12. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής του έργου: «Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος Δ.Ε. Λέρνας, Νέας Κιου και Αχλαδοκάμπου» – εισηγητής ο κ. Κ. Αδρακτάς.
ΘΕΜΑ 13. Περί εγκρίσεως διαγραφών νηπίων – βρεφών, με τροφεία και μέσω ΕΣΠΑ για τους μήνες Ιούνιο – Ιούλιο 2024 από τα τμήματα προσχολικής αγωγής, της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών του Δήμου Άργους – Μυκηνών, κατόπιν αιτήσεων γονέων – εισηγητής ο κ. Α. Λιόλιος.
ΘΕΜΑ 14. Επί της υπ’ αριθ. πρωτ.: 5477/29-3-2024 αιτήσεως για χορήγηση άδειας εγκατάστασης και χρήσης οικήματος εκδιδόμενου επ’ αμοιβή προσώπου στο Άργος και επί της οδού Πυργέλας αριθ. 21 – εισηγητής ο κ. Φ. Κολεβέντης.
ΘΕΜΑ 15. Επί της υπ’ αριθ. πρωτ.: 5475/29-3-2024 αιτήσεως για χορήγηση άδειας εγκατάστασης και χρήσης οικήματος εκδιδόμενου επ’ αμοιβή προσώπου στο Άργος και επί της οδού Πυργέλας αριθ. 22 – εισηγητής ο κ. Φ. Κολεβέντης.
ΘΕΜΑ 16. Επί της υπ’ αριθ. πρωτ.: 5422/28-3-2024 αιτήσεως για χορήγηση άδειας εγκατάστασης και χρήσης οικήματος εκδιδόμενου επ’ αμοιβή προσώπου στο Άργος και επί της οδού Πυργέλας αριθ. 24 – εισηγητής ο κ. Φ. Κολεβέντης.
ΘΕΜΑ 17. Επί της υπ’ αριθ. πρωτ.: 6469/15-4-2024 αιτήσεως για χορήγηση άδειας εγκατάστασης και χρήσης οικήματος εκδιδόμενου επ’ αμοιβή προσώπου στο Άργος και επί της οδού 4ο χλμ. Άργους – Ναυπλίου – εισηγητής ο κ. Φ. Κολεβέντης.

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Ο Σωκ. Δωρής “τιμωρείται με επίπληξη”

Η υπερβολή στην πολιτική διαχείριση του θέματος “Δωρής” από πλευράς αντιπολίτευσης, οδήγησε την παράταξη του…

% μέρες πρίν

Δημ. Συμβούλιο με κύριο θέμα τη ΔΕΥΑΝ

Συνεδριάζει σήμερα, στις 19.00, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων με 10 θέματα την Ημερήσια…

% μέρες πρίν

Η Φωνή της Λογικής επικράτησε!

Ο Δημήτρης Καμπόσος, ξεκαθάρισε τα πράγματα με τον εαυτό του, πήρε την απόφαση και έκανε…

% μέρες πρίν

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Ναύπλιον

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος (βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία) επισκέφτηκε σήμερα…

% μέρες πρίν

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Χωρίς Ναυαγοσώστες οι παραλίες του Ναυπλίου

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ θίγει το ζήτημα των Ναυαγοσωστών στις…

% μέρες πρίν