Πετσέλης: Οι Μαλτεζικοί μιλάνε για το καλλιτεχνικό σχολείο και δεν έχουν περάσει ούτε απ’ έξω!

350
Χρήστος Πετσέλης

Με περισσό θράσος και ανοίκειους χαρακτηρισμούς, γνώρισμα του ήθους της παράταξης Μαλτέζου το οποίο βιώνουμε και στα δημοτικά συμβούλια, η κ. Ζουλούμη υποβιβάζει ένα μείζον θέμα για την λειτουργία του καλλιτεχνικού σχολείου Αργολίδος σε παραταξιακό-τοπικιστικό. Τη στιγμή που είναι προφανές ότι δεν γνωρίζουν τα προβλήματα σε βάθος και άρα τα αντιμετωπίζουν επιφανειακά.

Από κοντά και οι, επίσημα αμοιβόμενοι-συνεργαζόμενοι «δημοσιογράφοι» οι οποίοι διαθέτουν δύο site τόσο αντικειμενικά αντιστρόφως ανάλογη της αμοιβής τους από τον κ. Μαλτέζο… Ευτυχώς που πλέον ο κόσμος έμαθε τα τεκταινόμενα και δεν τους διαβάζει κανείς.

Η κ. Ζουλούμη, τη στιγμή αυτή, δεν έχει καν πληροφορηθεί πως η απόφαση 136/2024 του ΔΣ μας που αποφάσισε τη μεταφορά της Α’ Λυκείου στο Κουτσοπόδι απλώς έχει με ενέργειές μας ακυρωθεί. Βεβαίως από την ανικανότητα της διοίκησης Μαλτέζου να λάβει νόμιμες αποφάσεις, για άλλη μια φορά.

Το θέμα είναι σύνθετο και δεν εξαντλείται από τις απλοϊκές τοποθετήσεις του τύπου: «κτήριο στο Κουτσοπόδι ή λυόμενο στη Προσύμνη» ούτε είναι θέμα χωριού.

Είναι θέμα βαθειά λειτουργικό που αν δεν είχε κάνει η παράταξη Μαλτέζου το ΔΣ δια περιφοράς αλλά δια ζώσης, αν είχε καλέσει όλους τους εμπλεκόμενους, υπηρεσίες του κράτους, γονείς, κ.α. θα το είχε τουλάχιστον αντιληφθεί.

Καλούμε τώρα να γίνει το ΔΣ όπως αρμόζει σε τέτοιο θέμα και να συζητήσουμε όλοι μαζί και να λάβουμε την ενδεδειγμένη απόφαση.

Τι να πει κανείς για τη κ. Ζουλούμη βέβαια, που βγάζει ανακοινώσεις σε συνεννόηση με τον κ. Μαλτέζο, και δεν έχει περάσει ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ αφού δε γνωρίζει ούτε το ότι το Μουσικό Σχολείο και το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο ΔΕΝ λειτουργεί στον ίδιο χώρο. Αλλά δυστυχώς με τις γνωστές μεθοδεύσεις δήμαρχος είναι ο κ.Μαλτέζος και αντιδήμαρχος η κ. Ζουλούμη. Αυτήν την κατάντια θα υποστούμε.

Το Μουσικό και το Καλλιτεχνικό σχολείο το φέραμε στο δήμο μας με πολύ κόπο, ενώ θα μπορούσε να το έχει στην επικράτειά του άλλος δήμος, και επενδύοντας πολλά χρήματα για να αποκαταστήσουμε κτήρια κλειστά.

Επιπλέον καταφέραμε για να γίνουν λειτουργικά να προσελκύσουμε γενναίες δωρεές από τους ομογενείς μας, το γνωρίζουν πολύ καλά οι Διευθυντές των σχολείων καθώς και οι μαθητές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ομογενείς Ζέρβα Γεώργιο, Μπούση Δημήτριο και Τσιριγώτη Κωνσταντίνο για τις δωρεές και στα δυο σχολεία, επιβραβεύοντας κάθε χρόνο τους μαθητές με χρηματικό ποσό, αγοράζοντας 4 οικόπεδα για την επέκταση του Μουσικού Σχολείου και παραχωρώντας τα στο Δήμο όπως επίσης 30 κομπιούτερ, εκδρομές, κουρτίνες, χημείο κλπ.

Το δε Καλλιτεχνικό σχολείο είναι ένα σε όλη την Πελοπόννησο με ΦΕΚ με έδρα την Προσύμνη Αργολίδας και είναι ενιαίο Γυμνάσιο και Λύκειο με έναν Διευθυντή.

Υγ. Η κ. Ζουλούμη καλύτερα να ασχοληθεί με την αρμοδιότητα της (αδέσποτα ζώα ) και ας κάνει επιτέλους το καταφύγιο που έχει 430.000 πίστωση από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Χρήστος Πετσέλης

Δημ. Σύμβουλος Άργους Μυκηνών

π. Δήμαρχος Μυκηνών

(Αναδημοσίευση από το αποκαλυπτικό site gryktoria.gr)