Ο Καμπόσος τάραξε τα νερά με τη δήλωσή του

450

Μια κουβέντα είπε ο Δημήτρης Καμπόσος βιντεοσκοπώντας μια δήλωση «περί ακροδεξιάς και Πατριωτικού χώρου» και η αριστερή νομενγκλατούρα που (παρα)πληροφορεί τους Έλληνες, “λαχάνιασε”.

«Που το πάει τώρα αυτός» είναι η ουσία των 7 άρθρων που ανιχνεύσαμε στον Αθηναϊκό και στον Τοπικό Τύπο, τα οποία γράφτηκαν με αφορμή την δήλωση Καμπόσου περί ακροδεξιάς.

«Το φόβο του να ‘χουν» είπε ένας παλαιός συνεργάτης του από αυτούς που συναποτελούν “την δεξιά συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας”.

Να αναφέρουμε ότι προηγούμενο βίντεο που έγραψε και ανάρτησε ο Δημήτρης Καμπόσος, προ δεκαπενθημέρου, είχε ως περιεχόμενο «Αποδείξεις ότι ο Γιάννης Μαλτέζος λέει ψέματα» και ξεπέρασε τις 55.000 θεάσεις. Στο πρόσφατο όπου ξεφεύγει από τα τοπικά και υπερασπίζεται τον ιδεολογικοπολιτικό χώρο ο οποίος βρίσκεται σε πορεία κυριαρχίας ανά την Ευρώπη, εξηγεί με απλά λόγια ότι «Δεν υπάρχουν ακροδεξιοί, υπάρχουν Πατριώτες». Είναι βέβαιο ότι η θέασή του θα φτάσει πολύ πιο πάνω από το προηγούμενο.

Βλέπετε, ο Δημήτρης Καμπόσος είναι μια πολιτική φυσιογνωμία του οποίου το κύρος του και η δημοφιλία υπερβαίνει τα όρια της Αργολίδας. (Ίσως αυτό να εξηγεί και την στάση αντιπαλότητας του περιβάλλοντος του Γιάννη Ανδριανού, στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, όπου κίνησε γη και ουρανό για να φτιαχτεί το παρά φύση μέτωπο που χάρισε τη νίκη στον υποψήφιο του 31%).

Κοινό χαρακτηριστικό της αρθρογραφίας των Αθηναϊκών ΜΜΕ (αλλά και των τοπικών) ήταν η επικριτική αναφορά στην ιδεολογική και πολιτική συνέπεια και σταθερότητα του Δημήτρη Καμπόσου, την οποία και κατηγορούν γιατί –προφανώς- θα τον προτιμούσαν προσκυνημένο και υποταγμένο στην παρακμιακή κουλτούρα της παγκοσμιοποίησης.

Κοινό ερώτημα, που επίσης τίθεται είναι: «Σκέπτεται ο Καμπόσος την μεταπήδηση στην Κεντρική Πολιτική σκηνή»;

Και βέβαια το ερώτημα που πλανάται είναι «Με ποιο κόμμα; Με τη Νέα Δημοκρατία, όπως αυτή θα μετεξελιχθεί, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Ανδριανό ή με κάποιο κόμμα του Πατριωτικού χώρου που όπως πιθανολογείται θα κερδίσει την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα»;

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Την δήλωση (σε VIDEO) του Δημήτρη Καμπόσου, μπορείτε να την ακούσετε ΕΔΩ

Το άρθρο του documentonews.gr για τη δήλωση Καμπόσου μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ

Το άρθρο του argolika.gr για τη δήλωση Καμπόσου μπορείτε να το διαβάσετε  ΕΔΩ