γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ

Ένας υποστηρικτής των ΛΟΑΤΚΙ και της WOKE ατζέντας (ο Πρόεδρος της Γαλλίας), ένας Πρωθυπουργός δηλωμένος και παντρεμένος Γκέι (ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας), ένας ακόμα πιο σκληρός της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ (ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Ολυμπιάδας του Παρισιού) και ένας απλός Γκέι (ο επικεφαλής των εκδηλώσεων της Ολυμπιάδας του Παρισιού), προκάλεσαν την ανθρωπότητα με την χυδαία προώθηση των προσωπικών τους επιθυμιών.

Και έρχομαι τώρα εγώ να αποδώσω ευθύνες, όχι στο πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας (γνωστό υποστηρικτή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας), ούτε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. (δεδηλωμένο Γκέι), για την ανοχή τους στη ντροπιαστική τελετή που ευτέλισε την Ολυμπιακή Ιδέα και τη Χριστιανική θρησκεία, αλλά….

Όσο και αν σας φανεί παράξενο, …έρχομαι να αποδώσω ευθύνες στον Γιάννη Μαλτέζο! Ναι, στον Γιάννη Μαλτέζο!

Ο Γιάννης Μαλτέζος είναι ο άνθρωπος που θα έπρεπε να έχει σηκώσει το Λάβαρο της αντίστασης εναντίον όσων με τις επιλογές τους, την στάση τους και την ανεκτική συμπεριφορά τους επέτρεψαν να ντροπιαστεί η Ιδέα του Ολυμπιακού Ιδεώδους.

Ο Γιάννης Μαλτέζος, εκφράζοντας τους Αργείους θα έπρεπε να είχε κάνει, πρώτος αυτός, ανακοίνωση αποδοκιμασίας της ντροπιαστικής προβολής ανθρώπων και δρώμενων που στιγμάτισαν την ουσία των Ολυμπιακών αγώνων των Αρχαίων Ελλήνων.

Ο Γιάννης Μαλτέζος θα έπρεπε να μιλήσει προς την ανθρωπότητα λέγοντας «Από το Άργος, την πατρίδα του Ηρακλή, του ημίθεου Ήρωα και πρώτου Ολυμπιονίκη, σας καλώ να ζητήσετε συγνώμη από την Ιστορία μας και από όλους τους Αργείους».

Ο Γιάννης Μαλτέζος θα έπρεπε να στείλει μήνυμα ότι «Όλοι εσείς οι συμμετέχοντες στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, αλλά και όσοι τους υποστηρίζετε ή τους ανέχεστε μας χρωστάτε μια συγνώμη. Μια συγνώμη που πρέπει να έρθετε να τη ζητήσετε προσκυνώντας στον βωμό του Άγιου Πέτρου του Θαυματουργού (Προστάτη και πολιούχου της Αρχαιότερης πόλης της Ευρώπης) και στο άγαλμα του Ημίθεου Ηρακλή  που βρίσκεται μεταξύ του Ιερού του ναού του Αγίου Πέτρου και του Μνημειακού παλαιού Δημαρχείου του Δήμου».

Ο Γιάννης Μαλτέζος, προς χάρη των Αργείων, θα έπρεπε να ζητήσει από τον Κυρ. Μητσοτάκη να τερματίσει την προώθηση της WOKE ατζέντας την οποία μας επιβάλλει σταδιακά και από τον Στέφανο Κασσελάκη να γίνει πιο προσεκτικός και να μη προκαλεί το κοινό αίσθημα των θρησκευόμενων Ελλήνων.

Ο Γιάννης Μαλτέζος δεν έκανε τίποτε αυτά! Ούτε προτίθεται καν να κάνει κάτι.

Είναι συνένοχος δια της σιωπής του.

Συνένοχος, κρυφός μέχρι σήμερα, των όσων μας επιβάλουν και φανερός πλέον μετά τις προσβολές που μας έκαναν (στην τελετή της Ολυμπιάδας του Παρισιού) οι σκληροί των ΛΟΑΤΚΙ+ της Γαλλίας. Προσβολές που ο ίδιος (γιατί άραγε) τις ανέχτηκε αδιαμαρτύρητα γκριζάροντας την Ιστορία και την Πίστη των Αργείων.

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Η Φωνή της Λογικής επικράτησε!

Ο Δημήτρης Καμπόσος, ξεκαθάρισε τα πράγματα με τον εαυτό του, πήρε την απόφαση και έκανε…

% μέρες πρίν

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Ναύπλιον

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος (βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία) επισκέφτηκε σήμερα…

% μέρες πρίν

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Χωρίς Ναυαγοσώστες οι παραλίες του Ναυπλίου

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ θίγει το ζήτημα των Ναυαγοσωστών στις…

% μέρες πρίν

Σοφία …Πίστη …Αγάπη …και Ελπίδα

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου Θα μπορούσε σήμερα να είναι η επίσημη ημέρα γιορτής των…

% μέρες πρίν

Αποπομπή του Σωκ. Δωρή από τη ΔΕΥΑΝ ζητά το Εργατικό Κέντρο

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την συμπεριφορά προς τον εργαζόμενο του Προέδρου της επιχείρησης και…

% μέρες πρίν