Κάθε πρωί ανοίγω τη σελίδα fryktoria.gr γνωρίζοντας πως, με κάτι νέο και αποκαλυπτικό θα μου ξεκινήσει την ημέρα. Σχεδόν ποτέ δεν πέφτω έξω. Και αν δεν έχει αναρτήσει κάτι, ξέρω τον δρόμο …αναζητώ τη σελίδα της Νατάσσας στο facebook. Εκεί βρίσκω διαμάντια σε κοινή θέα (και χρήση).

Αυτή τη φορά η ερευνητική fryktoria.gr  είχε εντοπίσει ένα σχόλιο σε μια ανάρτηση που με άφησε άφωνο.

Άφωνο γιατί το έγραψε ένας Δήμαρχος που άφησε ιστορία στην Κόρινθο και στην Αυτοδιοίκηση. Με θέμα την καλοστημένη προσπάθεια απογύμνωσης της Προσύμνης από το Καλλιτεχνικό και το Μουσικό Σχολείο. Με περιεχόμενο αναγνώρισης και τιμής προς τον τ.Δήμαρχο Μυκηνών Χρήστο Πετσέλη και τον Δήμαρχο που έβγαλε το Άργος από το περιθώριο Δημήτρη Καμπόσο. Με Ηθικά μηνύματα ευγνωμοσύνης προς τους συνέλληνες ευεργέτες (Μπούσης Δημήτρης, Ζέρβας Γιώργος, Τσιριγώτης Κώστας) και με ταπεινή υπόδειξη της πρέπουσας συμπεριφοράς προς τον γεμάτο έπαρση Γιάννη Μαλτέζο.

Δεν χρειάζεται να γράψω περισσότερα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαβάσετε το σχόλιο του Άγγελου Πνευματικού που το παραθέτω και να το αναπαράγετε κοινοποιώντας το όπου νομίζετε πως θα πιάσει τόπο.

Και βέβαια, κάποιος να το καταθέσει στα πρακτικά του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου ζητώντας να διαβαστεί από το Προεδρείο, για να ενημερωθούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που θα κληθούν να ψηφίσουν για το ξήλωμα και την μεταφορά ή όχι του καλλιτεχνικού σχολείου από την Προσύμνη στο Κουτσοπόδι (αρχικά) και στο Άργος τελικώς.

Γράφει ο Αλέξανδρος Πνευματικός:

«Έζησα από κοντά τον αγώνα του πρώην δημάρχου κ. Δημήτρη Καμπόσου, αλλά και του πρώην δημάρχου και τότε αντιδημάρχου κ. Πετσέλη Χρήστου να ιδρύσουν ένα από τα 10 καλλιτεχνικά σχολεία της χώρας μας στην Προσύμνη, καθώς και το Μουσικό σχολείο Αργολίδας και αυτό στην Προσύμνη ζωντανεύοντας δύο σχολικά συγκροτήματα που ήταν κλειστά για δεκαετίες . Έζησα από κοντά τον αγώνα οι προαναφερθέντες μεγάλοι δωρητές να καταστήσουν, σε μικρό χρονικό διάστημα, λειτουργικά για να υποδεχθούν μαθητές τα δύο σχολεία. Όλοι στην Προσύμνη ξέρουν ότι και τα προσεχή έτη και οι κ. κ. ΜΠΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΖΕΡΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ θα είναι πάλι δίπλα στη λειτουργία των σχολείων στην πατρίδα τους που την αγαπούν και το αποδεικνύουν σε κάθε κάλεσμα .

Κύριε δήμαρχε Μαλτέζο Γιάννη. Στέλνεις λάθος μηνύματα στη Ελλάδα σε άλλους δήμους που δεν μπορούν να δεχθούν την επιτυχία του δήμου ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ να έχει στα όρια του ´´Καλλιτεχνικό σχολείο ´αλλά και ¨μουσικό σχολείο ´που δεν είναι στα διοικητικά όρια πρωτεύουσας νομού. Στέλνεις λάθος μήνυμα και στο εξωτερικό στους απόδημους που αγαπούν την πατρίδας τους και θέλουν να είναι κοντά μας με έργα και δράσεις τα προσεχή έτη. Να έχεις το θάρρος και την αποφασιστικότητα για το καλό του ιστορικού δήμου ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ να συνεχίσεις το έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής βάζοντας και την δική σου σφραγίδα για καλύτερα σχολικά συγκροτήματα στην Προσύμνη, ένας εξίσου δύσκολος αγώνας που εύχομαι να κερδίσεις.»

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Η Φωνή της Λογικής επικράτησε!

Ο Δημήτρης Καμπόσος, ξεκαθάρισε τα πράγματα με τον εαυτό του, πήρε την απόφαση και έκανε…

% μέρες πρίν

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Ναύπλιον

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος (βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία) επισκέφτηκε σήμερα…

% μέρες πρίν

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Χωρίς Ναυαγοσώστες οι παραλίες του Ναυπλίου

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ θίγει το ζήτημα των Ναυαγοσωστών στις…

% μέρες πρίν

Σοφία …Πίστη …Αγάπη …και Ελπίδα

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου Θα μπορούσε σήμερα να είναι η επίσημη ημέρα γιορτής των…

% μέρες πρίν

Αποπομπή του Σωκ. Δωρή από τη ΔΕΥΑΝ ζητά το Εργατικό Κέντρο

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την συμπεριφορά προς τον εργαζόμενο του Προέδρου της επιχείρησης και…

% μέρες πρίν