Κραυγή απόγνωσης και έγερσης

γράφει η Σοφία Παπά

Αυτός ο τόπος γεννά ήρωες, μα σε διπλάσια ποσότητα, γεννά προδότες. Ειδικά αυτήν την περίοδο, η πλειοψηφία των ελληνόφωνων κατοίκων, είναι έτοιμη να υποταχθεί σε οποιονδήποτε το ζητήσει και το πετύχει. Η “Δημοκρατία” του Πολυτεχνείου τά ´χει διαλύσει όλα. Αναξιόπιστοι, ασυνεπείς, λαοπλάνοι, σχιζοειδείς όλοι τους. Δεν έχω ξαναδεί τόσο μίσος για την θρησκεία, το Σύνταγμα και τις παραδόσεις μας. Τόση προώθηση της ανωμαλίας, ισλαμολαθρολαγνείας και αντικατάστασης του Ελληνικού πληθυσμού, Ελιαμεπισμό – υποχωρητισμό έναντι των τούρκων, “οικογενειοκρατία” και ανθελληνισμό στο έπακρο. Πολιτικές βιτρίνας της πολιτικής ορθότητας. Τα ζητήματα που καθορίζουν τις τύχες του έθνους και της χώρας (δημογραφικό, εξυγίανση δημοσίου, μεταναστευτικό, Ελληνοτουρκικά, οικονομία) δεν τα έχουν υπ’ όψιν τους. Μόνο ημίμετρα, για την άγρα ψηφοφόρων

Έχουν αποφασίσει να δολοφονήσουν την Ελλάδα και να την μετατρέψουν σε χώρο για τούς Αχμέτηδες και τους αρρώστους που δεν έχουν φύλο. Οι δήθεν υπερασπιστές των δικαιωμάτων. Οι πιο υπάκουοι υπηρέτες των Γερμανών. Πληρώνουμε, δουλεύουμε σαν σκλάβοι για να μπορούμε να επιβιώσουμε και στην τελική δεν μας παρέχεται τίποτα. Αντιθέτως μας εκβιάζουν κι από πάνω οι ξεφτιλισμένοι ανθέλληνες πολιτικοί και προσπαθούν να μας φιμώσουν με κάθε τρόπο.

Δεν μας δίνουν καμία απάντηση εκτός από εμβόλια, εγκλεισμούς, διαχωρισμούς, διαταγές, λαθρ.μετανάστες και ανώμαλους.

Είχαμε την ομορφότερη χώρα του κόσμου με την λαμπρότερη ιστορία και την καταστρέφουν κομμάτι κομμάτι. Και τους ανεχόμαστε τόσες δεκαετίες αντί να τους στείλουμε στα τσακίδια μαζί με τις οικογένειές τους! Η σιωπή μας όμως αυτή δεν εξασφαλίζει την “ησυχία” μας, αλλά την ήττα και την παράδοση στην ανωμαλία και την πλήρη ηθική κατάπτωση.

Η σιωπή είναι συνενοχή! Γιατί πρἐπει να μιλάμε, να φωνάζουμε, να αντιδρούμε. Πρέπει να τούς δώσουμε να καταλάβουν ότι κάποια πράγματα δεν πωλούνται ούτε για όλα τα λεφτά τού κόσμου! Γιατί ένα Έθνος χάνεται, όχι όταν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά όταν χάνεται η γλώσσα του, ξεχνιέται η Ιστορία του και χαλαρώνει η Εθνική συνείδησή του. Πρέπει να υπερασπισθούμε την ταυτότητα, την ιστορία, τον πολιτισμό και την πατρίδα μας, αλλιώς θα αφανιστούμε. Έχουμε ξεφύγει πολύ δυστυχώς. Μόνο όταν ξαναγυρίσουμε στις αξίες αυτἐς και γίνει ο πόνος του ενός ο πόνος του καθένα θα μπορέσουμε να σώσουμε την πατρίδα μας και να σωθούμε. Μόνο τότε θα φοβηθούν και θα γυρίσουν στα λαγούμια όπου ανήκουν όλα αυτά τα ερπετά και τα υποκείμενα. Αλλιώς, αυτή η περίοδος εθνικής παρακμής και ντροπής, θα μείνει στην ιστορία!

Το μόνο που ‘χει μείνει να απολέσουμε ακόμα είναι η ψυχή μας… που οι περισσότεροι δυστυχώς, την έχουν απολέσει κι αυτή..

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΚΟΜΑ

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Η Φωνή της Λογικής επικράτησε!

Ο Δημήτρης Καμπόσος, ξεκαθάρισε τα πράγματα με τον εαυτό του, πήρε την απόφαση και έκανε…

% μέρες πρίν

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Ναύπλιον

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος (βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία) επισκέφτηκε σήμερα…

% μέρες πρίν

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Χωρίς Ναυαγοσώστες οι παραλίες του Ναυπλίου

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ θίγει το ζήτημα των Ναυαγοσωστών στις…

% μέρες πρίν

Σοφία …Πίστη …Αγάπη …και Ελπίδα

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου Θα μπορούσε σήμερα να είναι η επίσημη ημέρα γιορτής των…

% μέρες πρίν

Αποπομπή του Σωκ. Δωρή από τη ΔΕΥΑΝ ζητά το Εργατικό Κέντρο

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την συμπεριφορά προς τον εργαζόμενο του Προέδρου της επιχείρησης και…

% μέρες πρίν