Καταψύκτες με πτώματα στη Χοντραγορά του Άργους

2536
Φωτογραφία αρχείου

Τέσσερις καταψύκτες γεμάτους πτώματα ζώων συντροφιάς, εντόπισε η Ειρηνοδίκης Ναυπλίου κατά την αυτοψία που διενήργησε σήμερα το μεσημέρι στο χώρο της Χονδρικής Αγοράς του Άργους όπου μετέβη, με εισαγγελική παραγγελία συνοδευόμενη από αστυνομική δύναμη.

Η εισαγγελική παρέμβαση έγινε κατόπιν καταγγελίας πολίτου και το θέαμα που αντίκρισε η Δικαστική λειτουργός προκάλεσε στην ίδια καθώς και στους δύο αστυνομικούς που την συνόδευαν αισθήματα φρίκης.

Με εντολή της Δικαστικού λειτουργού οι καταψύκτες σφραγίσθηκαν και έμειναν με αστυνομική φρούρηση μέχρι να διαταχθούν οι περαιτέρω ενέργειες.

Σύμφωνα πάντοτε με δημοσιογραφικές πληροφορίες, θα κληθεί άμεσα να δώσει εξηγήσεις η δημοτική αρχή του Δήμου Άργους Μυκηνών, δεδομένου ότι η Χοντραγορά ανήκει στο δήμο και λειτουργεί με ευθύνη δική του.

Αργά το απόγευμα, ο Γιάννης Μαλτέζος συγκάλεσε σύσκεψη στελεχών (εμπλεκομένων και μη) της παράταξής του προκειμένου να αποφασίσουν για το νομικό και επικοινωνιακό σχεδιασμό αντιμετώπισης της αποκάλυψης.

Η πληροφορία έχει ήδη διαρρεύσει σε Ζωοφιλικά Σωματεία και Ενώσεις που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την διερεύνηση του θέματος.

Λόγω του προχωρημένου της ώρας, εκτενέστερο ρεπορτάζ και δηλώσεις αύριο.

(Την αρχική πληροφορία για το εκρηκτικό αυτό θέμα την αντλήσαμε από την αποκαλυπτική ιστοσελίδα fryktoria.gr)