Καταρρέει ο σαθρός κύκλος της μεταπολίτευσης

γράφει ο Παύλος Δαγρές*

Σε κρίση τα υπό διάλυση ξεπερασμένα κόμματα της συμφοράς, αυτά που άνοιξαν εθνικές πληγές. ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΙΜΙΑ, ΠΡΕΣΠΕΣ, ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΖΟΥΡΑΦΑ, ΘΡΑΚΗ, ΑΙΓΑΙΟ, ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ κλπ. Εθνικές υποχωρήσεις παντού.

Έστω και αργά το 60% των Ελλήνων ψηφοφόρων αφυπνίσθη και έμμεσα καταδίκασε όλα τα πολιτικά κόμματα. Ακόμα απαξίωσε και νεοσύστατα κόμματα αυτά που οι ηγετίσκοι τους εμφανίζονται ως συνεχιστές του ΛΕΩΝΙΔΑ παρότι καμία σχέση δεν έχουν με την ένδοξη ΣΠΑΡΤΗ.

Επίσης το 60% των Ελλήνων ψηφοφόρων περιφρόνησαν και κόμματα που οι ηγέτες τους επικοινωνούν δι’ αλληλογραφίας με θεούς.

Πρόσφατα ίσως να έλαβαν εξ ουρανού εκτός από θεϊκές επιστολές και θεϊκά δέματα με φαρμακευτικό περιεχόμενο.

Διότι μόνο ΘΕΪΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ  θα μπορούσαν να θεραπεύσουν παραμορφωμένα χέρια που έχουν προσβληθεί από ρευματοειδή αθροίτιδα τα οποία ουδέποτε θεραπεύονται από ανθρώπινες παρασκευασμένες κρέμες και ουδέποτε επανέρχονται στην πρωτέρα τους μορφή.

Για την απάτη αυτή της εξαπάτησης απελπισμένων ανθρώπων χάθηκε να παρέμβει ένας εισαγγελέας; Οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας γιατί σιωπούν; Ούτε το νερό του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ δεν είχε τόσο θαυματουργά!!! Αποτελέσματα.

Εδώ που φτάσαμε ένας νέος ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ  μας σώζει.

Είχε δηλώσει ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1992.

Τότε που πρωθυπουργός ήταν ο Κων/νος Μητσοτάκης με τα πολλαπλά ΣΚΑΝΔΑΛΑ όπως ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ, ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ, ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΕΣ, Εθνικές υποχωρήσεις.

Πολύ δε πριν τον Ανδρέα Παπανδρέου ο «ΣΤΟΧΟΣ» έγραψε και ξανάγραψε «ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ να σώσει την Ελλάδα;»

Αλλά και αργότερα επί Κυβέρνησης Σημίτη γράψαμε σε εφημερίδα των Αθηνών  την 27-2-2003 μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Αρχιψεύτες και ανίκανοι  εκπροσωπούν την χώρα. Και χειρίζονται  λεπτά εθνικά θέματα.

Πάνω από ΔΕΚΑ εκατομμύρια χρέος στις πλάτες κάθε νέου από τους πολιτικάντηδες. Υπουργοί και ξυπόλυτοι Πασόκοι ψευτοεπιχειρηματίες έφαγαν τα λεφτά του κοσμάκη στο χρηματιστήριο.

Καταγγελία ΣΟΚ με ατράνταχτα στοιχεία από τον εκδότη φιλοκυβερνητικής εφημερίδας ΑΥΡΙΑΝΗ.

Πενήντα τρία τρις δρχ. καταχράστηκαν ξένοι και ντόπιοι απατεώνες από τον λαό, που εξαπάτησαν Σημίτης  – Παπαντωνίου προτρέποντας τον να ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ!!! Στο χρηματιστήριο που αντιπροσώπευε κατά αυτούς, την ισχυρή και ανερχόμενη οικονομία της χώρας

………….. Και το ερώτημα που γεννάται σε κάθε Έλληνα είναι τούτο.

Πώς είναι δυνατόν να έχουμε έντιμο Πρωθυπουργό σε μία διαλυμένη από την διαφθορά χώρα; Η αρχικλέφτης είναι ο Σημίτης  ή ανίκανος για τη θέση που βρίσκεται. Η τραγωδία των Ιμίων, η γελοιοποίηση της χώρας στην υπόθεση ΟΤΣΑΛΑΝ δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το ποιόν του Πρωθυπουργού.

Επί των ημερών του η διαπλοκή, η διαφθορά, η απάτη, έχουν αναχθεί σε κυρίαρχους θεσμούς του εκσυγχρονισμένου κράτους.

Ποιος Έλληνας σήμερα πιστεύει ότι βρίσκεται και ζει σε χώρα όπου οι νόμοι της Πολιτείας δεν καταστρατηγούνται;

Η κακοδιαχείριση, η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, η διαφθορά, η σήψη έχουν διαβρώσει επικίνδυνα τα θεμέλια του κράτους.

Εάν σύντομα δεν επισκευασθούν η Ελλάδα κινδυνεύει να καταρρεύσει να ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ!!! Οικονομικά με όλα τα επακόλουθα».

Μερικά από όσα είχαμε γράψει την 27-2-2003.

Σήμερα δυστυχώς και πάλι, κυβερνούν την Ελλάδα οι καταστροφείς της χώρας Σημιτισμός – Μητσοτακισμός με την ανάλογη στήριξη των υπολοίπων κομμάτων, τα οποία αναλογικά χρηματοδοτούνται φανερά από το κράτος δηλαδή από τους Έλληνες φορολογούμενους με εκατομμύρια Ευρώ.

Αλλά και εν κρυπτώ κάποια από αυτά με ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ όπως δήλωσε πρόσφατα ο τέως Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ο οποίος είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ του κόμματος που διέπραξε  την Ιταμή προδοσία της συμφωνίας των ΠΡΕΣΠΩΝ.

Ήδη έχουν αρχίσει να φαίνονται τα αποτελέσματα.

Ο τέως Αρχηγός των Ενόπλων  Δυνάμεων κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ  μήπως γνωρίζει εάν το ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ  που έπαιρναν κάποια κόμματα προήρχετο μόνο από Έλληνες επιχειρηματίες ή μήπως και ξένοι επιχειρηματίες έδιναν  μαύρο χρήμα σε Ελληνικά κόμματα;

Έχει ακούσει ο κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ για κάποιον Αμερικανό Σκοπιανό μεγάλο επιχειρηματία με όνομα ΕΝΤΙ ο οποίος πριν την συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ είχε έρθει από Αμερική με το ιδιόκτητο αεροπλάνο του και με πολλούς συμβούλους, κάνοντας συνεχή ταξίδια μεταξύ Σκοπίων και Αθηνών;

Ίσως για τουρισμό…

Ο Σκοπιανός ΕΝΤΙ σύμφωνα με πληροφορίες έρχεται τακτικά στην Ελλάδα συμπτωματικά πριν από βουλευτικές εκλογές όπως συνέβη πριν ένα χρόνο.

Ανάφλεξη στα Βαλκάνια δεν αποκλείει ο Καραμανλής που συνεχίζει να στηρίζει μια εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση και έναν πρωθυπουργό που ίσως να μην αντιλαμβάνεται το τι συμβαίνει γύρω του.

Αυτό όμως δεν απαλλάσσει τον ίδιο ούτε και αυτούς που τον επέλεξαν και τον φόρτωσαν στον Ελληνικό λαό ως ΣΩΤΗΡΑ. Καραμανλή – Σαμαρά δεν γνωρίζατε το Μητσοτακέϊκο και τι αντιπροσώπευε;

Τέλος εφόσον ο Καραμανλής όπως δήλωσε πρόσφατα δεν αποκλείει ανάφλεξη στα Βαλκάνια, εμείς είμαστε βέβαιοι πως θα συμβεί σύντομα αυτό, με πιθανή εμπλοκή μας.

Για το λόγο αυτό ανησυχούμε πάρα πολύ διότι τα γεγονότα θα μας βρουν απροετοίμαστους με κόμματα σε κρίση και υπό διάλυση, με κράτος διαβρωμένο από τη διαφθορά, με κοινωνία διχασμένη. Εύλογα γεννώνται σοβαρές αμφιβολίες για το πόσο αποτελεσματικά θα ανταποκριθούμε στις νέες δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν.

Τα χρεωκοπημένα σήμερα κόμματα έκλεισαν τον ολέθριο κύκλο της μεταπολίτευσης αφού πρώτα χρέωσαν στους ξένους την χώρα και υποθήκευσαν το μέλλον των Ελλήνων  και για 100 χρόνια.

Η Ελλάδα χρειάζεται σήμερα τάξη και νοικοκύρεμα.

Χρειάζεται διέξοδο στα αδιέξοδα.

Χρειαζόμαστε άμεσα αλλαγή πολιτικού σκηνικού.

Μια νέα ΚΡΑΤΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Αποκλείοντας τα σημερινά καταστροφικά κόμματα όπου το 60% των Ελλήνων ψηφοφόρων τα έχει απαξιώσει.

Οι ένοχοι της Εθνικής Τραγωδίας πρέπει να πληρώσουν παραδειγματικά.

Η αναγνώριση του ΛΑΘΟΥΣ από τους υπαίτιους δεν απαλλάσσει ΚΑΝΕΝΑΝ.

 

*Ο ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΡΕΣ είναι Ιατρός και Εκπρόσωπος του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Τηλ. 6943570958

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Η Φωνή της Λογικής επικράτησε!

Ο Δημήτρης Καμπόσος, ξεκαθάρισε τα πράγματα με τον εαυτό του, πήρε την απόφαση και έκανε…

% μέρες πρίν

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Ναύπλιον

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος (βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία) επισκέφτηκε σήμερα…

% μέρες πρίν

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Χωρίς Ναυαγοσώστες οι παραλίες του Ναυπλίου

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ θίγει το ζήτημα των Ναυαγοσωστών στις…

% μέρες πρίν

Σοφία …Πίστη …Αγάπη …και Ελπίδα

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου Θα μπορούσε σήμερα να είναι η επίσημη ημέρα γιορτής των…

% μέρες πρίν

Αποπομπή του Σωκ. Δωρή από τη ΔΕΥΑΝ ζητά το Εργατικό Κέντρο

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την συμπεριφορά προς τον εργαζόμενο του Προέδρου της επιχείρησης και…

% μέρες πρίν