Είναι πολλοί οι νεκροί στις παραλίες της Αργολίδας

165

Με 3 νεκρούς στις παραλίες του (στην φετινή περίοδο), ο Δήμος Ναυπλιέων δεν μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος. Αν μάλιστα προσθέσουμε τους 2 σοβαρά τραυματισμένους και τα θύματα της Θαλάσσιας Ανεμώνης, τότε δικαίως αναρωτιόμαστε «Γιατί έπρεπε να φτάσει 15 Ιουλίου για να ξεκινήσει η παρουσία Ναυαγοσωστών στις πολυσύχναστες παραλίες όπως η Καραθώνα, το Κονδύλι και το Τολό»; (Στην Αρβανιτιά έχει εγκατασταθεί Ναυαγοσώστης με φροντίδα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου).

Το Σαββατοκύριακο της θλίψης

ΝΕΚΡΟΣ 65χρονος: 65χρονος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς αισθήσεις στην παραλία Κονδύλι του Δήμου Ναυπλιέων. Τον άτυχο άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Λιμεναρχείο Ναυπλίου

16χρονο κοριτσάκι με σοβαρό τραυματισμό: Σοβαρός ήταν ο τραυματισμός που υπέστη ένα 16χρονο κοριτσάκι από τη Γαλλία που κάνει διακοπές με την οικογένειά του στο Τολό Αργολίδας, το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι που έκανε θαλάσσια σπορ και παιχνίδια, έπεσε από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε από την πτώση του, στον αυχένα.

Το άτυχο κοριτσάκι παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου έχοντας τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή του αλλά λόγω της κατάσταση της υγείας του θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Γεννηματά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τρεις νεκρούς μετρά και ο Δήμος Άργους Μυκηνών και το ίδιο και ο Δήμος Ερμιονίδας.