Διαβάζω τις ανακοινώσεις του Γιάννη Μαλτέζου και ντρέπομαι!

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ

Διαβάζω τις ανακοινώσεις του Γιάννη Μαλτέζου και ντρέπομαι! Είναι ανακοινώσεις διχασμού της κοινωνίας ή έπαρσης για το αυτονόητο που πράττει (και αυτό λειψό και με καθυστέρηση).

Γράφει ας πούμε κορδακιζόμενος: «καθαρίστηκε το πέτρινο συντριβάνι, χωρίς όμως να έχουμε ακόμα πλήρως καταφέρει να αποκαταστήσουμε την βλάβη στο σύστημα κίνησης του νερού». Δηλαδή καμαρώνει για ένα συντριβάνι που δεν κατάφερε να το κάνει να πετάει νερό και την ίδια στιγμή, υπηρετώντας ένα βρώμικο σχεδιασμό, αφήνει το πανέμορφο συντριβάνι με τις Νηρηίδες, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου να πρασινίζει από τη βρώμα και την έλλειψη φροντίδας με την σύζυγό του να προαναγγέλλει την απομάκρυνσή του.

Γράφοντας αυτά μου έρχεται στο νου μια από τις ανακοινώσεις του Καμπόσου όπου π.χ. διάβαζες… «Κερδίσαμε σαν δήμος την χρηματοδότηση κατασκευής ενός νέου σύγχρονου Δημαρχείου». Ή ακόμα μια ανακοίνωση του τύπου «Υπογράφτηκε η χρηματοδότηση με 430.000 ευρώ για την κατασκευή Καταφυγίου Αδεσπότων και φροντίδα της ευζωίας τους».

Δυστυχώς οι Αργείοι, για 4 χρόνια ακόμα, θα ταλαιπωρηθούν, θα υποβαθμιστούν και θα νιώθουν να προσβάλλονται από όσα λέει ή πράττει ο μειωμένων προσδοκιών Γιάννης Μαλτέζος.

Θα υποχρεωθούν να ανέχονται ανακοινώσεις του τύπου «Κόπηκαν τα περισσότερα από τα ξερά δέντρα, που μας υπέδειξαν από το Δασαρχείο». Προσέξτε, τα περισσότερα! Ούτε καν όσα τους υπέδειξε το Δασαρχείο.

Θα θυμούνται τον Δημήτρη Καμπόσο στο βήμα της ΚΕΔΕ, έχοντας κάτω στο ακροατήριο τον τότε Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη να απαιτεί και να κερδίζει αύξηση πόρων 1.500.000 ευρώ για τον δήμο του, χρήματα που έρχονται το 2024 –σταδιακά- στα ταμεία του δήμου Άργους Μυκηνών . Να απαιτεί και να κερδίζει, 4.000.000 ευρώ για Αγροτική οδοποιία (είναι οι διανοίξεις που παρουσιάζει ως δικό του έργο ο κάπηλος). Να μιλάει στο συλλαλητήριο των Αθηνών για τη Μακεδονία και να σείεται 1.000.000 Ελλήνων.

Είναι μεγέθη που δεν επιδέχονται σύγκρισης. Όμως, ο Δήμος Άργους Μυκηνών και οι Δημότες θα πληρώνουν το τίμημα της απόφασης του Πέτρου Θωμόπουλου (που τώρα τον αποκαλεί διχαστικά υποστηρικτή του Καμπόσου) και του Παναγιώτη Παπαϊωάννου (από τον οποίο του κλέβει συμβούλους με παροχή θέσεων και μισθών).

Διχασμός, σπορά μίσους, κακότητα, μετριότητα και φτήνια. Αν κοιτάξουμε τους πνιγμένους που αυξήθηκαν (ένας ακόμη προχτές και μία χτες) και τους νεκρούς και τραυματίες λόγω των εκτός ελέγχου αδεσπότων θα προσθέταμε και μία ακόμη ιδιότητα. Αυτή του υπαίτιου για βλάβες εις βάρος των συνδημοτών του.

Διαβάζω τις ανακοινώσεις του Γιάννη Μαλτέζου και ντρέπομαι! Ντρέπομαι όμως περισσότερο γιατί, κάποιοι σύμβουλοι δίπλα του, άξιζαν καλύτερης τύχης.

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Η Φωνή της Λογικής επικράτησε!

Ο Δημήτρης Καμπόσος, ξεκαθάρισε τα πράγματα με τον εαυτό του, πήρε την απόφαση και έκανε…

% μέρες πρίν

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Ναύπλιον

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος (βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία) επισκέφτηκε σήμερα…

% μέρες πρίν

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Χωρίς Ναυαγοσώστες οι παραλίες του Ναυπλίου

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ θίγει το ζήτημα των Ναυαγοσωστών στις…

% μέρες πρίν

Σοφία …Πίστη …Αγάπη …και Ελπίδα

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου Θα μπορούσε σήμερα να είναι η επίσημη ημέρα γιορτής των…

% μέρες πρίν

Αποπομπή του Σωκ. Δωρή από τη ΔΕΥΑΝ ζητά το Εργατικό Κέντρο

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την συμπεριφορά προς τον εργαζόμενο του Προέδρου της επιχείρησης και…

% μέρες πρίν