Άδοξο τέλος στη συνεργασία Μάκαρη με Ορφανό

706

Με ένα απλό Δελτίο Τύπου ο Κωνσταντίνος Μάκαρης γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ορφανό. Απομένει τώρα να δούμε πως θα μεταφραστεί αυτό στο μέλλον.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

Η περίοδος ανοχής τελείωσε.

Η Δημοτική Αρχή του κ. Ορφανού είναι στο “τιμόνι” του Δήμου εδώ και επτά μήνες χωρίς να έχει πράξει ακόμα τα αυτονόητα σε πολλούς τομείς.

O Δήμος δείχνει να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και οι επισημάνσεις μας για τα προβλήματα και τις παραλείψεις πέφτουν συνεχώς στο κενό.

Οι προτάσεις μας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων δεν εισακούγονται. Θα πρέπει η  Δημοτική αρχή να πάρει μέτρα για να προστατέψει τους δημότες αυτές τις δύσκολες ημέρες του καλοκαιριού.

Τρανταχτό παράδειγμα της αμέλειας της Δημοτικής Αρχής είναι  η άδεια υδατοδεξαμενή στο Αραχναίου.

Η αδιαφορία που την  διακρίνει (Δημοτική Αρχή) βάζει σε κίνδυνο τόσο τους δημότες όσο και τις περιουσίες τους.

Εμείς ως υπεύθυνη Δημοτική Παράταξη θα θέσουμε και αυτό το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο από το οποίο θα αναμένουμε πειστικές απαντήσεις τόσο για την άδεια υδατοδεξαμενή, όσο και για τις καταγγελίες που μας γίνονται για την παράνομη  εναπόθεση ξερών χόρτων – κλαδιών και άλλων υλικών από την υπηρεσία καθαριότητας  σε διάφορα σημεία του Δήμου μας, τα οποία αποτελούν απειλή πυρκαγιάς και όχι μόνο.

Εδώ και καιρό θέτουμε την Δημοτική αρχή προ των ευθυνών της με σωρεία ερωτημάτων μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια στα οποία αναμένουμε πειστικές απαντήσεις που δεν έχουμε λάβει μέχρι τώρα.

Η περίοδος ανοχής τελείωσε.