ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ για Μαλτέζο: «Ο άνθρωπος δε μπορεί…»

191
Πέφτει παντόφλα...

Με μία σκληρή και ντοκουμενταρισμένη ανακοίνωση, η Δημοτική Παράταξη ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ (Δημήτρης Καμπόσος), ξεγυμνώνει τον Γιάννη Μαλτέζο δείχνοντας την πρωτοφανή άγνοια που το διακρίνει καθώς και την έλλειψη ικανότητας διοίκησης, εξ αιτίας των οποίων βλάπτονται σοβαρά τα συμφέροντα του Δήμου Άργους Μυκηνών και των Δημοτών.

Η ανακοίνωση εστιάζει στις συνεχείς απορρίψεις από την εποπτεύουσα Αποκεντρωμένη Διοίκηση –για λόγους έλλειψης νομιμότητας- αποφάσεων που επιδρούν στην καθημερινότητα όπως π.χ. Σκουπίδια, Αδέσποτα, Υγεία Δημοτών, Ασφάλεια κατοίκων κ.α.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ που, όπως όλα δείχνουν εμφανίζεται αποφασισμένη να υπερασπιστεί τους Δημότες και την ιστορία της.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ “ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ”

«Ο Μαλτέζος ούτε νόμιμες αποφάσεις δε ξέρει να λάβει. Τι παραπάνω να περιμένουμε;

Έχουμε χάσει το μέτρημα από τις αποφάσεις που η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, η αρμόδια αρχή για τον έλεγχο της νομιμότητας των αποφάσεων των δήμων, έχει ακυρώσει στο δήμο Άργους Μυκηνών και το δήμαρχο κ. Μαλτέζο. Μάλλον είναι διψήφιο (ακόμη) το νούμερο.

Τελευταία απόφαση για ανάθεση αρμοδιοτήτων  στον κ. Δημάκη μετά την καθαίρεση της κ. Αργυροπούλου από την καθαριότητα που τα είχε κάνει μπάχαλο. Το μπάχαλο συνεχίστηκε βέβαια και με τον κ. Δημάκη αλλά αυτό τελικά είναι ίδιον της παράταξης Μαλτέζου. Και τώρα η κ. Αργυροπούλου στην καθαριότητα (που δεν έφυγε ποτέ αν κάποιος το έψαχνε, μέχρι νεωτέρας… νομίμου αποφάσεως.)

Το κράτος είχε ακυρώσει και την απόφαση για την πενταμελή επιτροπή για τα αδέσποτα, για το κλείσιμο τριών περιπτέρων, για την μεταφορά του καλλιτεχνικού, για την διαδικασία εκμίσθωσης του καταστήματος στο Κιβέρι, για, για για…

Ξεκάθαρα φαίνεται η ανικανότητα της παράταξης Μαλτέζου η οποία διαθέτει στις τάξεις της πολλούς νομικούς, έχει προσλάβει νομικούς συνεργάτες, ειδικούς συνεργάτες, Γενικό Γραμματέα, συνεργάτες που δεν ξέρουμε πως πληρώνονται αλλά είναι στο γραφείο δημάρχου…

Και ρωτάμε: Αν δε μπορεί ούτε νόμιμες αποφάσεις με τόσο πλούτο συμβούλων και παρατρεχάμενων να πάρει πως θα μπορέσει να ανταπεξέλθει σε σύνθετα ζητήματα και να λύσει προβλήματα; Απλώς δε μπορεί…»