Χυδαία επίθεση Κωτσονάρου κατά Θωμόπουλου

319
Πέτρος Θωμόπουλος. Γίνεται δέκτης επιθέσεων προφανώς λόγω της ανεξάρτητης γραμμής που ακολουθεί.

Εντελώς απρόκλητα και πριν το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών ξεκινήσει να συζητά τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης (Τρίτη 18 Ιουνίου 2024), στενός συνεργάτης του Γιάννη Μαλτέζου, επιτέθηκε φραστικά κατά του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Πέτρου Θωμόπουλου.

Η αναίτια επίθεση έγινε μετά από άδεια του Προέδρου Κων. Αναγνωστόπουλου και με τον Γιάννη Μαλτέζο να επικροτεί, μη αντιδρώντας, τα όσα ο αντιδήμαρχός του επί των Οικονομικών διάβαζε από σημείωμα που είχε μπροστά του.

Ο Γιώργος Κωτσονάρος, κατ’ αντίθεστη προς την αψεγάδιαστη συμπεριφορά του πατέρα του (όταν ήταν Δημοτικός Σύμβουλος) επιχείρησε “Δολοφονία Χαρακτήρος” του Πέτρου Θωμόπουλου, όπως στην συνέχεια τον κατήγγειλε ο ηγέτης της παράταξης “ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ”.

Ο νεαρός Γ. Κωτσονάρος, χρησιμοποίησε ως ψευδή αφετηρία της επίθεσης την δήθεν διακοπή του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου και πλαισίωσε τις κατηγορίες κατά του Πέτρου Θωμόπουλου με έντονα εγκωμιαστικές αναφορές (σε βαθμό γλυψίματος) υπέρ του Γιάννη Μαλτέζου.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο έμπιστος οικονομικός αντιδήμαρχος του Γιάννη Μαλτέζου κατηγόρησε τον Πέτρο Θωμόπουλο και την παράταξή του ότι έχουν γίνει υποστηρικτές και ακόλουθοι του Δημήτρη Καμπόσου. Αφορμή της επίθεσης ήταν η διατύπωση κοινών –επικριτικών- απόψεων για την αποφασισθείσα λήψη αχρείαστου και δυσβάστακτου δανείου από τους συμβούλους της παράταξης Μαλτέζου.

Με χαρακτηριστική ψυχραιμία και ευπρέπεια, ο επικεφαλής της παράταξης “ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ” απάντησε στον κατήγορό του ότι θα πρέπει να μιλάει πιο προσεκτικά και με ευπρέπεια όταν απευθύνεται στην παράταξη που, με την ανοχή και την υποστήριξή της βρίσκεται στη θέση του αντιδημάρχου.

Του είπε ακόμη ότι δεν θα έπρεπε να έρχεται αδιάβαστος στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναρωτήθηκε «ποιος του έγραψε την δήλωση που διάβασε και με ποιο σκοπό» και τον στρίμωξε, καλώντας τον να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήματα.

Τον Γιώργο Κωτσονάρο έβγαλε από τη δύσκολη θέση η, χωρίς άδεια του Προέδρου, παρέμβαση του Γιάννη Μαλτέζου που δήλωσε ότι οι απαντήσεις θα δοθούν κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού.

Να σημειώσουμε ότι, όπως αποκάλυψε ο Πέτρος Θωμόπουλος, σε σχέση με την προηγούμενη συζήτηση, έχουν γίνει μαγειρέματα (αλλαγές είπε) σε κονδύλια του προϋπολογισμού.