γράφει ο Γιώργος Αργυρίου

Η καημένη η κρεοπώλης-κτηνοτρόφος τις σας έφταιγε; Ποιος θα της πει ότι πρέπει να μας εκπροσωπήσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ποιος θα μας εξηγήσει ποιοι έδωσαν αυτή την πρόταση εκπροσώπησης; Αξίζουμε αυτά που έχουμε!

Δύο εκατομμύρια έλειπαν από τις κάλπες. Θα μου πεις και αν ήταν στις κάλπες τι θα άλλαζε; Ίσως τίποτα αλλά όταν πετάς στα σκουπίδια το μοναδικό δικαίωμα παρέμβασης σου στα κοινά τότε τι;

Γιώργος Αργυρίου

Αξίζουμε όλα αυτά που έχουμε; Ακόμα όμως και με την αποχή σου. Ακόμα και με τα μηνύματα στα κόμματα εξουσίας, αυτοί κάνουν ότι δεν ακούν. Ότι δεν βλέπουν. Μεταφράζουν όπως θέλουν ακόμα και τους αριθμούς και εμείς συνεχίζουμε να μένουμε σιωπηλοί. Αξίζουμε ότι έχουμε.

Έχουμε κόμματα που αρνούνται έστω τον εσωκομματικό διάλογο μετά από μία μάχη. Άντε να πεισθείς ότι θα κάνουν διάλογο μαζί σου. Αρχηγοκεντρικές λογικές που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για να ελπίζεις ότι μπορεί κάτι να αλλάξει. Αλλά είναι μονόδρομος. Να μην πηγαίνεις εκδρομές την μέρα των εκλογών. Να μην θεωρείς ότι όλα είναι για πλάκα. Οφείλεις απέναντι στις αγωνίες σου τις πίκρες σου και τις απογοητεύσεις σου να δίνεις το παρών στην μάχη και να πιστεύεις ότι κάποια στιγμή  θα την κερδίσεις.

Αν δεν αφήνεις τον καλοπληρωμένο Βουλευτή στον Νιρβάνα του. Αν τον πιέζεις ασταμάτητα. Αν τον πείσεις ότι το σκέφτεσαι κάποτε να γίνεις ο κυρίαρχος λαός. Μόνο τότε δεν θα αξίζουμε αυτά που σήμερα έχουμε

ΥΓ. Το 20+ δεξιό κομμάτι δεν προσεγγίζεται με ανασχηματισμό!

(αναδημοσίευση από την εβδομαδιαία εφημερίδα ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ)

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Δώστε το μητρώο σας στη δημοσιότητα κ. Μαλτέζο

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Η αγορά του Άργους στερεύει από χρήμα. Ο δήμος, με αποφάσεις που…

% μέρες πρίν

ΑΡΓΟΣ: Η δημοτική αρχή και η διάσωση της γέφυρας

Με άρθρο του στην Ηλεκτρονική εφημερίδα ΑΡΓΟΛΙΚΑ (argolika.gr), ο Γιώργος Κόνδης συντάσσεται με όσους αγωνίζονται…

% μέρες πρίν

Ιστορίες για ακροδεξιούς

γράφει ο Θάνος Τζήμερος Ο Θάνος Τζήμερος δημοσίευσε στην Ιστοσελίδα capital.gr 6 ιστορίες από την…

% μέρες πρίν

Ιστορία Ηρωισμού στα καμένα του Κρανιδίου

Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Τσαμαδός δεν δίστασε ούτε στιγμή. Αψήφησε τις φλόγες, πέρασε ανάμεσά τους και…

% μέρες πρίν