γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ

Από το «έλα μωρέ ποιος τους διαβάζει αυτούς», οι πραιτωριανοί πέρασαν στο «αμάν μας πήρανε φαλάγγι». Αναδιοργανώθηκαν, υπό την απειλή «γιατί σας πληρώνω…» και στράφηκαν με πανικό ζητώντας προστασία από το face. Χάνουν το παιχνίδι της αλήθειας και δεν μπορούν να χωνέψουν ότι το χάνουν από ένα χτεσινό site, to fryktoria.gr.

Ο συνεργάτης χωρίς επίσημη θέση χτύπησε συναγερμό. Τα κοροϊδάκια υπάκουσαν και ξαφνικά… η αποκαλυπτική ανάρτηση μπλοκαρίστηκε. Ήταν, σύμφωνα με το φατσοβιβλίο, τρομοκρατικού περιεχομένου. Προφανώς η Τεχνητή Νοημοσύνη συνέλαβε το τρόμο τους και τον ερμήνευσε όπως την έχουν προγραμματίσει …Λογοκρισία!!!

Έλα όμως που υπάρχουν και τα αντίμετρα! Έλα που η διαχειρίστρια της ιστοσελίδας fryktoria.gr δεν γνωρίζει τη λέξη υποχώρηση!

Τα πάντα πήραν το δρόμο τους και οι συκοφάντες (όχι όμως και οι εντολείς τους) θα κληθούν να πληρώσουν από την τσέπη τους τη ζημιά.

Όσο για την αλήθεια, ήταν να μη βγει στο φως. Τώρα, οι αποκαλύψεις έρχονται η μία μετά την άλλη.

Στο σύστημα, που γνωρίζει να αυτοπροστατεύεται, οι παράγοντές του θυμούνται (ο ένας μετά τον άλλο) ότι πρέπει να εφαρμόσουν τις κείμενες διατάξεις. Η αστυνομική ανάκριση αναβαθμίζεται σε δικογραφία. Η καταγγελία σε ανάκριση και παραπομπή για κακουργήματα. Αυτά για τους κομπάρσους!

Ο “αχάμπα ρούρα” που νόμιζε πως θα κρύβεται ες αεί πίσω από πολιτικούς και αμειβόμενους αυτοφωράκηδες,  θα δει σύντομα να ακυρώνονται διοικητικές του πράξεις και να του αποδίδεται (από ψηλά) η κατηγορία της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση. Και όλα αυτά σε 6 μόνον μήνες. Πριν καν προλάβει (λόγω προφανούς έλλειψης ικανοτήτων) να αποκτήσει προϋπολογισμό.

Είναι «δεινόν προς κέντρο λακτίζειν».

Οι αμειβόμενοι με αδιαφανείς τρόπους θα συνεχίσουν για λίγο ακόμα, πιστεύοντας πως (και αυτή τη φορά) θα προλάβουν να κάνουν κωλοτούμπα. Οι προσδοκώντες να μπουν σε κάποια λίστα, θα παραμείνουν σιωπηλοί μέχρι τον Οκτώβριο. Όταν όμως έρθει η πρώτη διοικητική ποινή τότε ας θυμηθούμε «Όταν το πουλόβερ αρχίζει να ξηλώνεται … δεν υπάρχει γυρισμός».

Θα είναι ο πρώτος στην ιστορία του θεσμού που δεν θα ολοκληρώσει καν τη θητεία που κέρδισε με δολερά μέσα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η αποκαλυπτική ιστοσελίδα fryktoria.gr λειτουργεί κανονικά μοιράζοντας πόνο εκεί όπου αξίζει.

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Η Φωνή της Λογικής επικράτησε!

Ο Δημήτρης Καμπόσος, ξεκαθάρισε τα πράγματα με τον εαυτό του, πήρε την απόφαση και έκανε…

% μέρες πρίν

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Ναύπλιον

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος (βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία) επισκέφτηκε σήμερα…

% μέρες πρίν

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Χωρίς Ναυαγοσώστες οι παραλίες του Ναυπλίου

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ θίγει το ζήτημα των Ναυαγοσωστών στις…

% μέρες πρίν

Σοφία …Πίστη …Αγάπη …και Ελπίδα

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου Θα μπορούσε σήμερα να είναι η επίσημη ημέρα γιορτής των…

% μέρες πρίν

Αποπομπή του Σωκ. Δωρή από τη ΔΕΥΑΝ ζητά το Εργατικό Κέντρο

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την συμπεριφορά προς τον εργαζόμενο του Προέδρου της επιχείρησης και…

% μέρες πρίν