Στο Δήμο Άργους Μυκηνών, υπάρχουν σύμβουλοι που δεν γνωρίζουν την αποστολή τους. Ούτε τον τρόπο που πρέπει να φέρονται εντός της αιθούσης του Δημοτικού Συμβουλίου, και  από το έδρανο που κάθονται  οι διευθύνοντες τις συζητήσεις δεν τους έχει υποδείξει να σέβονται τους Συναδέλφους των αντιπολιτευομένων παρατάξεων.

Από τον Βλεβάρη μέχρι τον Ιούνιο, η ίδια κατάσταση και οι ίδιοι φωνασκούντες να ακολουθούν το παράδειγμα του Γιάννη Μαλτέζου ο οποίος το έχει σύστημα να διακόπτει ομιλούντες ή να παριστάνει τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου με απαράδεκτες παρεμβάσεις και μειωτικές υποδείξεις προς τον ευπρεπή Κων. Αναγνωστόπουλο.

Η κατάσταση, για μία ακόμη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο της 18ης Ιουνίου εκτραχύνθηκε τόσο ώστε να υποχρεωθεί ο Φώτης Κολεβέντης να ζητήσει το λόγο και απευθυνόμενος προς το σώμα να καταγγείλει τον τρόπο που φέρονται κάποιοι σύμβουλοι.

«Δεν είναι εικόνα αυτή κ. Πρόεδρε. Ο κόσμος μας έστειλε εδώ για να συζητήσουμε και όχι για να γαυγίζουμε. Είναι εικόνα αυτή; Ποιος είναι υπερήφανος γι’ αυτή την εικόνα που παρουσιάζεται σήμερα… και χτες …και προχτές! Ο κόσμος μας έστειλε για να λύσουμε προβλήματα, όχι για να γαυγίζουμε εδώ μέσα!»

Ο Πρόεδρος του απάντησε λέγοντας «Πιστεύω ότι το ύφος και το ήθος να αλλάξουν σιγά σιγά». Ο ίδιος πρόεδρος που λίγο αργότερα υποχρεώθηκε –απηυδισμένος- να διακόψει το δημοτικό συμβούλιο για 5 λεπτά προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη.

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Το προβλέψαμε γιατί τον γνωρίζουμε. Το γράψαμε γιατί έχουμε τη δύναμη να…

% μέρες πρίν

Ο Δημ. Ορφανός αποδιοργάνωσε την αντιπολίτευση

Η πρωτομιλία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου συζητήθηκε η…

% μέρες πρίν

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: «Δικό μας έργο η ανάπλαση»

Η Δημοτική Παράταξη “Ναύπλιο Επόμενη Μέρα” με ανάρτησή της, αναφέρεται στην ολοκλήρωση (σχεδόν) της ανάπλασης…

% μέρες πρίν

Ο Μάριος Σαλμάς για τη διαγραφή του

«Αν με διαγράφει ο κύριος Μητσοτάκης γιατί αντέδρασα για τις περιουσίες που χάνονται για τα…

% μέρες πρίν