Διαβούλευση στο Άργος ερήμην των Δημοτών

174

Αδιαφορώντας, για μία ακόμη φορά, για τη γνώμη και τα προβλήματα των Δημοτών, ο Γιάννης Μαλτέζος προχωράει σε διαβούλευση για το σημαντικό θέμα της κατάληψης δημοσίων χώρων από τραπεζοκαθίσματα, χωρίς να προσκαλεί στη σχετική συνάντηση ανταλλαγής απόψεων τους Δημότες.

Θεωρώντας –προφανώς- ότι η τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε δημόσιους χώρους είναι θέμα είσπραξης τελών καλεί σε διαβούλευση ΜΟΝΟΝ τους επιχειρηματίες της Δημοτικής Ενότητας Άργους.

Η γνώμη των Δημοτών που ζουν, κυκλοφορούν, χρησιμοποιούν τα πεζοδρόμια και τις πλατείες δεν θα ακουστεί. Ούτε ιδέες για διευκόλυνση των πεζών που κουβαλάνε ψώνια ή συνοδεύουν τα μικρά παιδιά τους και πρέπει –πολλές φορές- να κάνουν ζικ ζακ ή να κατεβαίνουν στο δρόμο, λόγω ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων και άλλων εμποδίων, πολλές φορές με Δημοτική Άδεια.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει επί λέξει:

«Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών καλεί τους επιχειρηματίες της δημοτικής ενότητας Άργους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και κατέχουν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που χρησιμοποιούν για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων κι άλλων δραστηριοτήτων κοινόχρηστους χώρους, να προσέλθουν:

Την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:00 στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» για διαβούλευση επί της νέας κανονιστικής σχετικά με τους κοινόχρηστους χώρους».