Ο Χρήστος Πετσέλης, επιτυχημένος αντιδήμαρχος της Δημ. Αρχής του Δημήτρη Καμπόσου, με παρέμβασή του στο Δημοτικό Συμβούλιο της 18ης Ιουνίου 2024, αποκάλυψε μια τραγική αλήθεια που ζουν εκατοντάδες Δημότες του Δήμου Άργους Μυκηνών οι οποίοι βρίσκονται μπροστά σε απροειδοποίητες κατασχέσεις των τραπεζικών τους λογαριασμών, λόγω οφειλών στον δήμο. Συγχρόνως, με όσα είπε, αποδόμησε τους ισχυρισμούς του Γιάννη Μαλτέζου για άδεια ταμεία και ανάγκη υπερχρέωσης του δήμου με το επαχθές δάνειο των 3.000.000 που θα εξοφληθεί με κόστος άνω των 6.000.000 ευρώ.

Είπε ο δημοφιλής αιρετός ενώπιον της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς κανένας να τον αντικρούσει: «Πέντε εκατομμύρια κάνατε κατασχέσεις στους δημότες. Πέντε εκατομμύρια και αρχίσατε και εισπράττετε χρήματα. Τους έχετε δεσμεύσει τα χρήματα, τους λογαριασμούς. Γιατί δεν τα λέτε αυτά στον κόσμο να τα ξέρει»;

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι έχουν δρομολογηθεί εκατοντάδες διακοπές παροχής του νερού, μέσα στο καλοκαίρι. Είπε ο Χρήστος Πετσέλης και το επιβεβαίωσε ο παριστάμενος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ:  «Και είναι και άλλα 8 εκατομμύρια να εισπράξετε από τη ΔΕΥΑΑΡΜ δεν τα λέτε και αυτά. Να τα λεφτά αμέσως. Είναι ψέματα; Βγάλατε ανακοινώσεις στην εφημερίδα «Ελάτε να πληρώσετε το νερό διαφορετικά θα σας το κόψουμε. Είναι έτσι; Είναι!»

Στην αποκάλυψη Πετσέλη, απάντησε ο Χαρ. Σελλής λέγοντας. «Όποιος αφήνει τρεις λογαριασμούς απλήρωτους, θα πρέπει να ξέρει ότι ακολουθεί διακοπή του νερού».

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Το προβλέψαμε γιατί τον γνωρίζουμε. Το γράψαμε γιατί έχουμε τη δύναμη να…

% μέρες πρίν

Ο Δημ. Ορφανός αποδιοργάνωσε την αντιπολίτευση

Η πρωτομιλία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου συζητήθηκε η…

% μέρες πρίν

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: «Δικό μας έργο η ανάπλαση»

Η Δημοτική Παράταξη “Ναύπλιο Επόμενη Μέρα” με ανάρτησή της, αναφέρεται στην ολοκλήρωση (σχεδόν) της ανάπλασης…

% μέρες πρίν

Ο Μάριος Σαλμάς για τη διαγραφή του

«Αν με διαγράφει ο κύριος Μητσοτάκης γιατί αντέδρασα για τις περιουσίες που χάνονται για τα…

% μέρες πρίν