Τα αδέσποτα δαγκώνουν τον Γ. Μαλτέζο

424

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ

Τσουνάμι καταγγελιών που αναφέρονται στην απαράδεκτη πολιτική του Γιάννη Μαλτέζου σχετικά με τα αδέσποτα.

Όλα και περισσότερα ειδησεογραφικά site,  αναρτήσεις σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και καταγγελίες σε δημόσιες υπηρεσίες αναφέρονται σε επιθέσεις από αγέλες πεινασμένων σκυλιών, σε άθλιες συνθήκες ευζωίας, σε επιλεκτική χρήση του παράνομου (χωρίς άδεια) χώρου εγκλεισμού στα σφαγεία, σε άσκηση δικαιώματος θανάτωσης αδεσπότων, χωρίς την στοιχειώδη τήρηση των προβλέψεων του νόμου, και σε ανικανότητα, αυθαιρεσία και παράβαση καθήκοντος λειτουργών που παραβαίνουν τον όρκο τους. Δεν λείπουν και οι καταγγελίες για κλειστά μάτια και αυτιά των αρμοδίων υπηρεσιών καθώς και επίδειξη επιλεκτικότητας, απροθυμίας και βαρυθυμίας στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Το τελευταίο δημοσίευμα της αποκαλυπτικής ιστοσελίδας fryktoria.gr καταγράφει την επώνυμη καταγγελία Δημότη του Δήμου Άργους Μυκηνών στην ανώτατη αρχή, αυτή του Εισαγγελέως Ζώων του Αρείου Πάγου.

Στην επιστολή καταγγέλλεται επιβολή ευθανασίας, με απόφαση και μόνο μιας συνεργαζόμενης κτηνιάτρου, άρνηση παροχής περίθαλψης με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός αδέσποτου, χρήση των σφαγείων ως ιδιωτικού ξενοδοχείου σκύλων και διακοπή σίτισης αδεσπότων.

Διαβάστε την καταγγελία στον σύνδεσμο ΕΔΩ