Συνάντηση Ρ. Μπαρού του ΕΚΝΕ με Δ. Νατσιό της ΝΙΚΗΣ

205

Σε μία κίνηση έξυπνης πολιτικής τακτικής, ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ, ερχόμενος στο Ναύπλιον, παρέκαμψε τους συστημικούς Δημάρχους και αντιπεριφερειάρχες,  που επισκέπτονται –κατά συνθήκη- όλοι οι αρχηγοί κομμάτων, και στράφηκε στους έχοντες ουσιαστική επαφή με την κοινωνία των Πολιτών.

Επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριο (ζητώντας την ευλογία του) και τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ερμιονίδας Ραφαήλ Μπαρού (τον οποίο και ευχαρίστησε για την παραχώρηση της μεγάλης αίθουσας του Εργατικού Κέντρου για την προεκλογική συγκέντρωση της ΝΙΚΗΣ ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου).

Αναφερόμενος στην γνωριμία του με τον Πρόεδρο του ΕΚΝΕ, ο Δημήτρης Νατσιός είπε: «Γνωρίστηκα με ένα κορυφαίο στέλεχος της κοινωνίας του Ναυπλίου στο οποίο διέκρινα την φλόγα για την Πατρίδα και την Αγωνία για το μέλλον του Ελληνισμού. Τον διαβεβαίωσα ότι αυτοί είναι οι έξονες πολιτικού αγώνος του Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ που οδηγούν τα βήματά μας, ταυτόχρονα με την υπεράσπιση της Πίστης μας στην Ορθοδοξία και τις επιταγές της».

Ο Ραφαήλ Μπαρού από τη πλευρά του δήλωσε: «Υποδέχτηκα στον χώρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ερμιονίδας τον Πρόεδρο του Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ και οφείλω να δηλώσω πως αντίκρισα έναν αγωνιστή της Πίστης, του Έθνους και του Δικαίου. Αυτές οι αξίες θα έπρεπε να αποτελούν την ουσία του αγώνα όλων των σωστών πολιτικών αρχηγών».