Παραλία Μύλων. Πως είναι σήμερα

194

Ο άνθρωπος δεν παίζεται. Ζει σε ένα δικό του εικονικό κόσμο. Ένα κόσμο όπου αρχή και τέλος είναι ο εαυτός του. Ένα κόσμο όπου δύσκολα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τα ψέματα που σερβίρει με σοβαροφάνεια και επιθετικότητα.

Δηλώνει καμαρωτά, και κάποιοι το κοινοποιούν τρώγοντας αμάσητο ότι τους σερβίρει: «Κιβέρι, Μύλοι Τημένιο, Νέα Κίος, παραλία Αγίου Παντελεήμονα… Όλο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου μας έτοιμο να μας υποδεχτεί».

Τον πίστεψα και είπα να πάω στους Μύλους για μπάνιο με κάτι φίλους. Θυμόμουν πόσο ωραία είχα περάσει πέρυσι και πρόπερσι. «Πάμε τους λέω, έχει γίνει κοσμοπολίτικη η παραλία των Μύλων. Ανταγωνίζεται και το Κιβέρι»

Επί της ουσίας… Ντροπιάστηκα! Και εγώ και ο Δήμος Άργους για τον οποίο έπλεκα εγκώμια σε όλη τη διαδρομή.

Κοιτάξτε τι συναντήσαμε στους Μύλους, ξαναδιαβάστε τι γράφει ο τύπος «Κιβέρι, Μύλοι Τημένιο, Νέα Κίος, παραλία Αγίου Παντελεήμονα… Όλο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου μας έτοιμο να μας υποδεχτεί». Κοιτάξτε τη φωτογραφία που έβγαλα και τέλος δείτε την αντίστοιχη εικόνα από μια προπέρσινη φωτογραφία.

Για να μην τον αδικήσω (αδικεί ο ίδιος την λογική) καταγράφω και μια φρασούλα του ακόμη που τα λέει όλα «…οι εργασίες θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα με τοποθέτηση επί πλέον σκιάστρων»!