Ο Γ. Μαλτέζος σαμποτάρει τον ευεργέτη του

228

Επιμένει ο Κυρ. Μητσοτάκης (και καλά κάνει) να λέει παντού όπου βρεθεί (και στο Άργος) «Η ψήφος στις Ευρωεκλογές είναι πολύ σπουδαία. Οποιαδήποτε άλλη σκέψη πρέπει να πάει στην άκρη. Την Κυριακή 9 Ιουνίου στο μυαλό μας έχουμε ότι πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε».

Ο Γιάννης Μαλτέζος που λίγες ημέρες πριν δήλωνε προς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας «Είμαστε σε απόλυτη επαφή και ταύτιση με την κυβέρνηση» από πρόθεση ή από ανοησία σαμποτάρισε τον κεντρικό άξονα προεκλογικού αγώνα του κόμματος.

Με ανοιχτή πρόσκληση προς τους Δημότες, που ανάρτησε στη σελίδα του στο facebook ΣΗΜΕΡΑ Σάββατο, γράφει: «Την Κυριακή 9/6/2024 και ώρα 8.30π.μ μέχρι ότι ώρα επιθυμείτε, θα διεξαχθεί εθελοντική δράση καθαρισμού εντός και εκτός της εκβολής του ποταμού της Λέρνης(επονομαζόμενο ΠΟΤΑΜΑΚΙ).

Εργαλεία και ότι χρειαστεί θα υπάρχουν από εμάς .

Μετά θα κάτσουμε για καφέ και ξεκούραση, οι τολμηροί φοράμε το μαγιό μας για μια βουτιά στο ποταμάκι και φυσικά στην θάλασσα.”

Σας περιμένουμε! ».

Προφανώς, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα είχε τις πληροφορίες του για την προσωπική ατζέντα του Γιάννη Μαλτέζου και γι’ αυτό έστειλε 5 υπουργούς (στην προεκλογική περίοδο) και ήρθε και ο ίδιος για να εμποδίσει την πολιτική της χαλαρής ψήφου που προωθεί ο Γιάννης Μαλτέζος… με τι σκοπό άραγε;