ΜΑΚΑΡΗΣ: «Ψηφίζω ΝΑΙ προς χάριν μιας επανεκκίνησης»

181
Κωνσταντίνος Μάκαρης

Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, δεν παρέστη στην ειδική συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό του Δήμου Ναυπλιέων. Ωστόσο, απέστειλε επιστολή προς το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου (η οποία και αναγνώσθηκε ενώπιον του σώματος) με την οποία γνωστοποίησε τη θέση της παράταξής του. «Είμαστε θετικοί στην ψήφιση του  1ου προϋπολογισμού της νέας Δημοτικής αρχής συμβάλλοντας στο να γίνει μια επανεκκίνηση», γράφει. Δεν παραλείπει όμως να επισημάνει πως η ψήφος του δεν αποτελεί  “λευκή επιταγή” γιατί, όπως αναφέρει «Διαβάζοντας τον προϋπολογισμό βλέπω αρκετά θέμα προς συζήτηση που ίσως θα πρέπει να διορθώσουμε το επόμενο διάστημα».

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΚΑΡΗ

Αγαπητέ πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου,

Αγαπητέ δήμαρχε,

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Δυστυχώς  έχω μεταβεί στην Αθήνα για ένα θέμα υγείας μου και είναι αδύνατο να βρίσκομαι κοντά  σας σε μια τόσο σημαντική συνεδρίαση.

Διαβάζοντας τον προϋπολογισμό βλέπω αρκετά θέμα προς συζήτηση που ίσως θα πρέπει να διορθώσουμε το επόμενο διάστημα.

Παρόλα αυτά, θα πρέπει να είμαστε όλοι θετικοί στην ψήφιση του  1ου προϋπολογισμού της νέας Δημοτικής αρχής κάνοντας μια επανεκκίνηση.

Θα πρέπει να βάλουμε το δήμο σε νέα οικονομική  βάση χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες με βασικό στόχο  την κερδοφορία του δήμου, με σκοπό την ελάφρυνση των δημοτών και την βελτίωση της καθημερινότητας.

Με εκτίμηση 

Κωνσταντίνος Μάκαρης

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ναυπλιέων

Επικεφαλής Δημ. Παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»