ΚΙΝΗΜΑ 21: Για να πάψουμε να εισπράττουμε ήττες

101

 (Η διακαναλική συνέντευξη του Ζώη Κ. Μπέχλη, προέδρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ 21)

Αγωνιζόμαστε μέσα από το ΚΙΝΗΜΑ21 για μία Ελλάδα που θα έχει από πάνω τον ΧΡΙΣΤΟ. Μία Ελλάδα η οποία δεν μπορεί να είναι η τελευταία χώρα στον κόσμο. Μία Ελλάδα που πρέπει να πάρει την θέση της.

Μέσα στο χρόνο μιας ομιλίας είναι πολύ δύσκολο να καλύψουμε όλον αυτόν τον χρόνο που έχει διατεθεί, δι΄ εξαγοράς, στα συστημικά αναχώματα, τα οποία τα σπρώχνουν για ένα και μοναδικό λόγο, διότι θέλουν να συνεχίσουν να σέρνουν το καράβι προς την κατεύθυνση που οι ίδιοι θέλουν, και θέλουνε η αντίσταση να είναι καπελωμένη από τους ουτιδανούς, τους οποίους τους εμφανίζουν ως λύση, με διάφορες απίθανες ιδιότητες που τραβάνε την προσοχή, όπως οι κλόουν τραβάνε την προσοχή σε ένα τσίρκο, μιλάμε για αρσιβαρίστες, τενίστες και τενίστριες, λάιφ στάιλ πρόσωπα που στερούνται ουσίας, βάθους, εμπειρίας αλλά δεν στερούνται αρχομανίας και μωροφιλοδοξίας. Πίσω τους υπάρχει πολύ χρήμα και το χρήμα έρχεται από το σύστημα.

Το ΚΙΝΗΜΑ 21 τους επεφύλαξε αρκετές εκπλήξεις.

Ζώης Μπέχλής

Η πρώτη έκπληξη ήταν η γνωμοδότηση που πήραμε για το άρθρο 53 παρ.2 του Συντάγματος από τον έγκριτο και αληθινό συνταγματολόγο κ. Μποτόπουλο. Με την γνωμοδότηση αυτή, αποδείξαμε και στα χαρτιά πλέον, αυτό το οποίο ουσιαστικά είχε αποδειχθεί με την περίπτωση Τσοβόλα (1992), ότι η Βουλή αδυνατεί να νομοθετήσει όταν ένας βουλευτής και οι αναπληρωματικοί του παραιτηθούν. Και αυτό είναι ένα όπλο το οποίο ο νομοθέτης έβαλε στο Σύνταγμα γιά να διασφαλίσει την χώρα από τις πράξεις της προδοσίας τις οποίες τις ζούμε όλο και περισσότερο.

Μιλάμε για τα μνημόνια, μιλάμε για την προδοσία της Μακεδονίας, στην οποία εν χορώ όλοι συμμετείχαν. Είναι οι ίδιοι που κυκλοφορούν τώρα στα χωριά της Μακεδονίας και ανταλλάσουν χειραψίες.

Είναι οι ίδιοι οι οποίοι πουλάνε πατριωτισμό, και λένε πολλοί από αυτούς ότι είναι το Κέντρο, διότι κατ αυτόν τον τρόπο θέλουν να διαιωνίσουν την αθλιότητα της ύπαρξης της Αριστεράς και της Δεξιάς στη χώρα μας, του διχασμού, της διαίρεσης πάνω στην οποία στηρίζονται, έτσι ώστε πάνω σε αυτούς να στηριχθεί ο ξένος παράγοντας.
Αρχικώς με βάση την πρώτη κίνηση που κάναμε με την γνωμοδότηση αυτή, θεωρήσαμε ότι υπάρχουν πατριώτες, οι οποίοι θα σταματήσουν έστω και τώρα, διά μίας απλής πράξης παραίτησης ενός βουλευτού, το αισχρό νομοθέτημα που παραδίδει νήπια και τέκνα στους ΛΟΑΤΚΙ.

Χωρίς να θέλουμε να είμαστε δεικτικοί απέναντι στην οποιαδήποτε συμπεριφορά των ανθρώπων, η συμπεριφορά των ανθρώπων ενίοτε είναι και ο σταυρός που κουβαλάνε, έχουμε υποχρέωση, σεβόμενοι την οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα, να διασφαλίσουμε και τα παιδιά, τα οποία όλο και περισσότερο λιγοστεύουνε στην χώρα μας.
Προσεγγίσαμε, με πολύ ευγενή διάθεση, όλα τα πατριωτικά κόμματα.
Όχι μόνο εσιώπησαν, αλλά κόμματα όπως αυτό των θρησκόληπτων, έκανε και συστάσεις στην Ν.Δ. με ανακοινώσεις τους, για το πως θα αποφύγει την σκόπελο, σε περίπτωση που κάποιος άλλος παραιτηθεί!!!

Το άλλο γνωστό κόμμα, το κόμμα των τηλεπαράθυρων και .. του ταχυδρομείου της Καπερναούμ, με την σειρά του προσπάθησε να το αποσιωπήσει, μετά έκανε ολισθήματα τα οποία αν δεν ήταν τόσο σοβαρή η κατάσταση την οποία βιώνουμε, θα μπορούσαν να ανήκουν στην σφαίρα της κωμωδίας.

Το τρίτο κόμμα αφήνει τους πάντες αδιάφορους, ει μη μόνον, αναφέρομαι στο κόμμα των Σπαρτιατών, για την δικαίωση, την ατυχή δικαίωση που έχουμε, όταν περιγράφαμε και στις πρώτες και στις δεύτερες εθνικές εκλογές του 2023, ότι αυτή η μερίδα ψηφοφόρων αλλά και πολιτικών θα γίνει εργαλείο στα χέρια ενός συστήματος.

Και ουσιαστικά όλοι αυτοί αποτελούνε την συσκότηση, την ομίχλη, το νέφος ανάμεσα στην πραγματικότητα και στον απλό λαό, ο οποίος δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες οι οποίες δείχνουν την αλήθεια.

Ζώης Μπέχλής

Αυτό ήταν το πρώτο μας επίτευγμα. Είναι κάτι το οποίο θα γραφτεί στην Ελληνική ιστορία, όταν ο ιστορικός θα βρεθεί στην ευχερή θέση αλλά και με την αντίστοιχη νοητική δυνατότητα να το καταλάβει. Εμείς θα βοηθήσουμε σε αυτό, στη συνέχεια.

Το επόμενο το οποίο είχαμε να αντιμετωπίσουμε, και απεδείκνυε τον φόβο του συστήματος απέναντι σε κάποιους οι οποίοι λένε την αλήθεια, και για αυτό όπως θα διαπιστώσετε, όλοι οι έγκριτοι δημοσιογράφοι ασχολούνται με το μπαλάκι του τένις αλλά δεν ασχολούνται με το ΚΙΝΗΜΑ 21, διότι η γνώμη ενός δημοσιογράφου πενήντα ετών στο επάγγελμα, ενός ανώτατου αξιωματικού και πολλών άλλων και ενός στρατιωτικού γιατρού πλοίαρχου, προφανώς είναι υποδιεστέρα των αρσιβαριστών, των ποδοσφαιριστών, των μοντέλων. Ουσιαστικά αυτό το οποίο συμβαίνει, είναι να μας δείχνουν ότι θέλουν να κατευθύνουν τον κόσμο προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, η οποία ταυτίζεται απολύτως με τα συμφέροντα τα οποία εκπροσωπούν αυτοί που κρύβονται, όχι ακριβώς πίσω τους, αλλά πίσω από τους πίσω τους.

Οι πίσω τους λοιπόν, που εκπροσωπούν αυτά τα μεγάλα συμφέροντα στο σταυροδρόμι αυτό της Μεσογείου είναι αυτοί οι οποίοι καθορίζουν με τερτίπια, με ψευτοπατριώτες, με σάιτ.. πορνικά σάιτ, έτσι θα το πω, με εφημερίδες που επικαλούνται την Δημοκρατία και την θεά της Εστίας προσπαθούν να καθορίσουν το που θα πάει αυτός ο πλούτος!

Εμείς λοιπόν έχοντας ως συμπαραστάτες τους Έλληνες και αποφεύγοντας οποιονδήποτε χορηγό, αποφασίσαμε να αντισταθούμε σε αυτό και γίναμε στόχος τους.

Ξαφνικά λοιπόν η κα Κεραμέως έβαλε ένα παράβολο 20.000 ευρώ, γνωρίζοντας τον λακωνικό τρόπο με τον οποίο διάγουμε και τη ζωή μας αλλά και την εκστρατεία ενημέρωσης και αφύπνισης του Ελληνικού Έθνους. Θεώρησε λοιπόν η κα Κεραμέως ότι αυτά τα χρήματα δεν θα μαζευτούν.

Ζώης Μπέχλής

Το ΚΙΝΗΜΑ 21 όμως έχει χιλιάδες φίλους και αυτοί οι χιλιάδες φίλοι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε οικονομική πρόκληση, μέχρι να τους φτάσουμε στο τέλος τους. Έως τότε βέβαια προσφύγαμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να δώσουμε την ευκαιρία σε αυτούς οι οποίοι αποκαλούνται δικαστές να δείξουνε το πόσο καλοί δικαστές είναι, πόσο δίκαιοι άνθρωποι και πόσο Έλληνες και κυρίως πόσο δημοκράτες. Το ΣτΕ έκανε έναν φοβερό ελιγμό, τον οποίο κάποιοι θα τον ονομάζανε Ισπανική υποχώρηση, και είπε ότι εμείς είμαστε αναρμόδιοι! Παραιτήθηκαν της αρμοδιότητας τους. Οι δικαστές οι οποίοι παίρνουν 15.000 ευρώ το μήνα παραιτήθησαν της αρμοδιότητας τους και παρέπεμψαν το θέμα στον Άρειο Πάγο! Τα γέλια θα είναι μετά τις εκλογές, γιατί εμείς θα προσφύγουμε στον Άρειο Πάγο και βέβαια το κλάμα θα έρθει όταν πάμε στην Ευρώπη!

Αυτό είναι πάλι κάτι που κανένα από τα πατριωτικά κόμματα δεν το έκανε. Γιατί; Γιατί είχαν τον χορηγό.

Και περιμένανε ότι οι άνθρωποι ο οποίοι θα φεύγανε από την Ν.Δ. εξ αιτίας του ΛΟΑΤΚΙστικού όνειδους δεν θα μπορούσαν να ψηφίσουν εμάς και θα πήγαιναν στους ίδιους! Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν που θα φεύγανε, θέλανε να τους κατευθύνουνε στα κόμματα που στήριξαν την ψήφιση.

Διότι 175 ΛΟΑΤΚΙ βουλευτές ψηφίσανε αυτό το όνειδος, και είμαστε το πρώτο Ορθόδοξο κράτος που το υιοθετεί. Μας φτύνουνε παντού. Όλοι οι αδελφοί Ορθόδοξοι φτύνουν τη χώρα μας και δικαίως. Οι 175 λοιπόν ΛΟΑΤΚΙ το ψήφισαν, οι υπόλοιποι το στήριξαν, αλλά τα έλεγαν πολύ ωραία στην Βουλή.

Η χώρα όμως δεν μπορεί να πορευτεί με όλους αυτούς τους πολιτικούς σαλτιμπάγκους.
Αλλά η χώρα δεν μπορεί να πορευτεί και με αυτούς οι οποίοι στηρίζουνε αυτήν την κατάσταση και αυτοί είναι όσοι δεν είναι Φιλογενείς.

Και ποίοι δεν είναι Φιλογενείς; Είναι οι Ιδιοφελείς, αυτοί οι οποίοι για το μικρό χαρτζιλικάκι, γιά να έχουν ένα χτύπημα στην πλάτη, έναν διορισμό, ένα σβήσιμο κλήσης, μια ασφάλεια!
Αυτοί είναι οι ραγιάδες. Ο ραγιάς υπάρχει μέσα σε όλους. Κάποιοι καταφέρνουν να τον σκοτώσουνε. Ο ραγιάς είναι ο εχθρός, που θέλει να είναι ραγιάς, θέλει να είναι υποτακτικός. Και που οδηγεί ο ραγιαδισμός;

Ζώης Μπέχλής

Ο ραγιαδισμός οδηγεί, χοντρά χοντρά θα το πω, τα μοντέλα, οι αρσιβαρίστες, οι ποδοσφαιριστές να πηγαίνουν για πέντε χρόνια στην Ευρωβουλή για διακοπές και ψώνια στις Βρυξέλλες. Ατάλαντοι ηθοποιοί να εμφανίζονται ως εκπρόσωποι των ανθρώπων οι οποίοι εργάζονται σκληρά και οι οποίοι αυτήν τη στιγμή ματώνουν, για να συνεχίσει αυτό το οποίο συμβαίνει. Το τίποτα. Το οποίον τίποτα πηγαίνει στη λέξη σταθερότητα!

Εξασφαλίζουν την σταθερότητα τίνος;

Σταθερά μετά το Μάτι είχαμε τα Τέμπη.

Σταθερά μετά την προσπάθεια ψευδοεμβολιασμού το 2009 είχαμε το αίσχος του 2020-2021 το οποίο το καταγγέλαμε από τότε και μας κυνηγούσαν με πρόστιμα.

Σταθερά ο μέσος Έλληνας φτωχεύει.. εσύ που με διαβάζεις θα σου πάρουνε το σπίτι. Θα πηγαίνεις να ψωνίζεις και δεν θα μπορείς να ψωνίσεις. Εσύ που με διαβάζεις αργά ή γρήγορα θα μετράς τα ευρώ στο πορτοφόλι σου και δεν θα σου φτάνουν. Είναι η σταθερότητα που υπόσχεται ο κ. Μητσοτάκης. Kαι οι υπόλοιποι είναι υπέρ της σταθερότητος, όλοι τους εξασφαλίζουν την σταθερότητα στην παρούσα κατάσταση και θα σας περιγράψω και πως θα εξασφαλίσουν την σταθερότητα σε αυτό το οποίο περιμένουν να κάνουνε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Σταθερά θα βλέπεις τις τράπεζες να σε λεηλατούν. Να ξεχάσουμε αυτό το οποίο συμβαίνει αυτήν τη στιγμή όπου έχουμε βάλει τελώνη και φοροεισπράκτορα τις εγκληματικές οργανώσεις των τραπεζών με τα POS; Πηγαίνει ο ταξιτζής να εισπράξει το μεροκάματο του και του κρατάνε τρία ευρώ! Τους λείπουν 3 ευρώ; Όχι.

Τους λείπει το πως θα υποτάξουνε τον μέσο Έλληνα με την ανέχεια. Το πως θα τον κάνουνε να σιχαίνεται τον εαυτό του επειδή δεν έχει αντιδράσει. Αυτό τους λείπει και αυτό κάνουνε.

Πόσες χιλιάδες ταξί υπάρχουν; Πόσες χιλιάδες μπακάλικα υπάρχουν; Πόσα ψιλικατζίδικα υπάρχουν; Πόσα καφενεία, καφετέριες, εστιατόρια υπάρχουν, τα οποία οι άνθρωποι τα έχουν ποτίσει με τον ιδρώτα τους, και αυτόν τον ιδρώτα τον μοιράζονται με κάποια καθάρματα τα οποία βρίσκονται στις Βρυξέλλες. Γιατί εκεί βρίσκονται τα αφεντικά των τραπεζών και εδώ έχουν τους εκπροσώπους τους.

Και κανένας δεν μιλάει! Για ποιό λόγο ο Έλληνας να πληρώνει χαράτσι; Ούτε στην τουρκοκρατία δεν πληρώναμε χαράτσι. Για ποιό λόγο γίνεται αυτό; Για ποιό λόγο η σιωπή; Δεν σας κάνει εντύπωση η σιωπή; Η σιωπή από τα ΜΜΕ;

Αυτά τα σκύβαλα της πολιτικής τα οποία έχουν κατακλείσει τα σπίτια μας παλιότερα όλοι αυτοί βρισκόντουσαν σε συγκεκριμένες οδούς, όπου εξασκούσαν το επάγγελμά τους τιμίως. Αυτό το επάγγελμα. Στην οδό Φυλής π.χ. Το εξασκούσαν τιμίως. Φύγανε από εκεί, μπήκανε στην Βουλή, θέλουνε να μπούνε στην Ευρώπη, θέλουν να σε εκπροσωπήσουν!

Ζώης Μπέχλής

Και εδώ είναι η ατιμία. Γιατί; Γιατί τους βάλανε στο σπίτι μας. Ανεχόσαστε αυτό το πράγμα, να σας πέρνουνε το κάτι τις οι τράπεζες τις οποίες τις έχουμε χρυσοπληρώσει αλλά έχουν εξασφαλίσει τους συμμάχους τους στον πολιτικό βίο. Όχι μόνον αυτούς που δεν λένε τίποτα, αλλά και αυτούς που τους κλείνουν το μάτι. Όπως το Φαρισαϊκόν κόμμα το οποίο στο πρόγραμμα του αναγνωρίζει το χρέος του φτωχού Έλληνα προς τις τράπεζες αλλά δεν λέει τίποτα για το τι έχουν φάει οι τράπεζες από την πατρίδα μας και λέει “θα προσλάβουμε όσους χρωστάνε, στο Δημόσιο και τα μισά χρήματα θα πηγαίνουν στις τράπεζες για να υπάρξει αποπληρωμή”!! Ποιές είναι οι μυστικές επαφές – συνδέσεις που έχουνε, τι σχέση έχει ο Χριστός με τις τράπεζες;

Αυτούς τους λεγόμενους πατριώτες θα τους δείτε, και αυτούς που είναι μέσα στην Βουλή και αυτούς που είναι έξω από την Βουλή.

Γι΄ αυτόν τον λόγο υιοθετούμε πλέον τον όρο Φιλογενείς. Είναι ο όρος του Κολοκοτρώνη και του Καποδίστρια.

Γιατί όλοι τους ισχυρίζονται ότι είναι πατριώτες. Το πατριωτικό συμπίλημα της τενίστριας και η ίδια λέει ότι “όποιος γεννιέται στην Ελλάδα μπορεί να ψηφίζει”. Δεν καταλαβαίνουνε ότι η τουρίστρια η οποία θα έρθει εδώ και θα γεννήσει, το παιδί της, σύμφωνα με αυτά τα οποία λένε, θα ψηφίζει στην Ελλάδα.

Δεν καταλαβαίνουνε, ή καταλαβαίνουνε πολύ καλά και δεν το λένε, ότι ο Ερντογάν θα στείλει 400.000 εγκυμονούσες Τουρκάλες -είναι πολύ εύκολο στην Τουρκία να μείνεις έγκυος- μάλιστα με τα μέτρα υποδοχής που έχει θεσπίσει η οικογένεια Μητσοτάκη, που τα πάει πολύ καλά με τους Τούρκους, να μπούνε στην Κω, στη Λέσβο, οπουδήποτε, να γεννήσουν εκεί, και να έχετε 400.000 Ελληνόπουλα από την Τουρκία! Και αυτοί αποκαλούνται πατριώτες! Και τους προβάλουν τα κανάλια. Ως λύση! Είναι η λύση τους!

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ. Φαινομενικά είναι όλοι εχθροί μεταξύ τους, όμως όλοι συμφωνούνε. Σε τι;

  1. Στηρίζουν τον Λοατκισμό. Το είδαμε αυτό από τα κόμματα που είναι στην Βουλή. Ουδείς παραιτήθηκε, και έχουν και το θράσος να βγαίνουν και να μιλάνε και να λένε “ωραία τα είπε!”
    Αλλά δεν τα έκανε ωραία! ΤΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ!
  2. Τους βλέπουμε να δίνουν αβάντα στην κυβέρνηση. Η κβέρνηση είναι μία Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ το ίδιο είναι.
    Αυτό το καταλαβαίνουμε στην προδοσία των Πρεσπών. Συχνά δέχομαι την ερώτηση “μα γιατί το λέτε ότι είναι προδοσία;”. Το ίδιο πράγμα έχει πει και ο κ. Βελόπουλος “δεν είναι προδοσία οι Πρέσπες, ένα λάθος είναι!” Αλλά …τα λέει καλά στην Βουλή. Πολύ καλά τα λένε όλοι τους. Τα λένε καλά όλοι τους ΟΣΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ21 ΚΡΥΠΤΕΤΑΙ. ΑΠΟΚΡΥΒΕΤΑΙ. Από το Σύστημα.
    Δημοσιογράφοι οι οποίοι έχουνε χτίσει καριέρες, όχι όπως ο Σπύρος Χατζάρας ο οποίος έχει χτίσει δημοσιογραφία και βιβλία, αλλά είναι ένας λακωνικά βιοποριζόμενος άνθρωπος, μιλάμε για ανθρώπους όπως ο κ. Ευαγγελάτος, ο κ. Χατζηνικολάου δεν έχουν μάτια για το ΚΝΗΜΑ21, έτσι ώστε να μην ακουστούν αυτά τα οποία λέμε και να συνεχίσουν να κατευθύνουν με στημένα γκάλοπ-μόχλευσης της κοινής γνώμης, τον απλό Έλληνα ο οποίος δεν μπορεί να είναι καρφωμένος στο διαδίκτυο ή στην τηλεόραση διαρκώς, να τον κατευθύνουνε προς τους εκπροσώπους των μεγάλων συμφερόντων στην Ελλάδα μας.
    Προς τους Κοτσαμπάσιδες. Γιατί αυτοί είναι κοτσαμπάσιδες. Και εμείς είμαστε το 21! Εμείς είμαστε οι εχθροί τους. Εμείς είμαστε το κόμμα των Ναπαίων. Το κόμμα των Ναπαίων που είναι το κόμμα του Κολοκοτρώνη και του Τζαβέλα. Και αυτοί τι είναι; Είναι το κόμμα των χαρούμενων, των ΛΟΑΤΚΙ, των τύπων που έχουνε την φάρα τους και την γενιά τους κάπου στο εξωτερικό.Που; Μαντέψτε μόνοι σας.
Ζώης Μπέχλής

Θα μιλήσω για τους Πόντιους και την μόχλευση που έκανε ο Μητσοτάκης, προσπαθώντας να τους λεηλατήσει με αφορμή τη γενοκτονία.

Λίγες μέρες πριν ο λοατκι πρωθυπουργός της χώρας, πήγε να υποβάλει τα σέβη του στον νεοοθωμανό Σουλτάνο. Πηγαίνοντας εκεί, λίγο πριν την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων, θα ήταν απόλυτα φυσικό να πει δύο κουβέντες, αντί να πηγαίνει να φωτογραφίζεται στο μαυσωλείο του Κεμάλ, του σφαγέα Κεμάλ. Δεν είπε τίποτα. Προφανώς μίλησε για τον ίδιο η κα Σάττι που είπε “αγαπάμε τους Τούρκους”. Έκανε πολιτική δήλωση! Αγαπάει τους Τούρκους. Αλλά η δήλωση από κάποιον ο οποίος εκπροσωπεί την χώρα μας, έστω και στην gayeurovision, στην gayvision, γιατί αυτό είναι. Το ΛΟΑΤΚΙ σύστημα εδρεύει στις Βρυξέλλες αυτήν την στιγμή.

Όταν λέει λοιπόν κάποιος, κάτι τέτοιο, έστω και σε αυτόν τον φαιδρό διαγωνισμό, κάνει μία δήλωση πολιτική γιά το κράτος. Όχι για το Έθνος. Το Έθνος μας δεν εκπροσωπείται από αυτούς. Το Έθνος είμαστε εμείς. Αυτοί είναι τα παράσιτα που μας μπήκανε στο σβέρκο. Πολλά χρόνια τώρα, πολλές δεκαετίες. Αυτή ήταν η δήλωση του Μητσοτάκη που έγινε.Την έκανε η κ. Σάττι. Όμως γύρισε πίσω ο κ. Μητσοτάκης και έσπευσε να βρει τους νεοραγιάδες, οι οποίοι υπάρχουν και ανάμεσα στους Πόντιους, για να πάει εκεί, να τον υποδεχτούν και να μιλήσει εκεί για την γενοκτονία και να πάρει ψηφαλάκια από τους αγνούς ανθρώπους. Από τους αγνούς Έλληνες.

Το Δωρικό ξέρετε είναι ο Πόντος, η Ήπειρος, η Μάνη και τα Σφακιά.
Αυτό είναι το Δωρικόν. Είναι αυτοί που δεν αγαπάνε τους Τούρκους.

Είναι αυτοί που πολεμήσανε μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος τους. Και που διατηρούν την μνήμη. Ακόμα και αν δεν έχουνε πολεμήσει στην εποχή μας διατηρούν τη μνήμη των πατέρων μας, γιατί αυτή η γη που πατάμε ονομάζεται πατρίδα επειδή έχει τα κόκκαλα των πατέρων μας. Και τα κόκκαλα αυτά τα φτύνουν, τα ποδοπατάνε, τα λοιδορούν οι κοτσαμπάσιδες, οι χορηγοί. Οι χορηγοί των τενιστριών και των τενιστών. Των αρσιβαριστών και των κοπηλατών. Των μοντέλων που πρόδωσαν την Μακεδονία, η κα Κουντουρά, για να πάνε στη συνέχεια στις Βρυξέλλες και να κάνουν διακοπές. Αυτήν την γη πατάνε όλοι αυτοί. Και εμείς είμαστε απέναντι τους.

Στεναχωρέθηκαν πάρα πολύ που κατεβαίνουμε στις Ευρωεκλογές. Τους έχουμε πολλές εκπλήξεις. Είμαστε αυτοί που δεν μας ενδιαφέρει να γίνουμε βουλευτές, αλλά το βλέπουμε αυτό σαν κάτι το οποίο θα το χρησιμοποιήσουμε σαν όπλο για να τους ξεριζώσουμε από την πατρίδα μας.

Είμαστε αυτοί που πετάξαμε στον κάλαθο των αχρήστων τις ιδεολογίες που χάριν αυτών χύθηκε αίμα. Χύθηκε αίμα στην κατοχή, στα Δεκεμβριανά, στου Μακρυγιάννη, που πολέμησε και ο παππούς μου, στο Γράμμο στο Βίτσι που αδέλφια σκότωναν ο ένας τον άλλον και άλλα αδέλφια πουλούσαν την Μακεδονία. Είμαστε αυτοί που τις παραμερίζουμε θέλοντας το αίμα πλέον να μας ενώσει.

Γιατί σε λίγο το αίμα αυτό θέλουν να το εξαφανίσουν. Δεν θα υπάρχει.
Δεν θα υπάρχει και ταυτόχρονα μας δουλεύουνε.
Οι Φαρισαίοι θέλουν να λύσουνε το δημογραφικό με τους μέτοικους!

Μέτοικοι που έρχονται από άλλες χώρες της Ασίας και της Αφρικής θα λύσουν το δημογραφικό του Έλληνα! Μπήτε στον Ellas21.com να δείτε τα αληθινά τους προγράμματα και ποίοι είναι. Δεν ντρέπονται να το πούνε. Αντιθέτως είναι και ένα σήμα αυτό το οποίο κάνουν προς τα μεγάλα αφεντικά για να δείξουνε ότι “εδώ είμαστε. Είμαστε μαζί σας. Σας υποστηρίζουμε”. Είναι οι ίδιοι οι οποίοι, στην κυριολεξία οι ίδιοι, που όταν μεγάλο μέρος του Ελληνικού πληθυσμού αντιστεκότανε στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, σπρώχνανε τον κόσμο να εμβολιαστεί και παθητικά και ενεργητικά – πρόστιμα, απολύσεις, απαγόρευση εισαγωγής των φαρμάκων τα οποία αντιμετωπίζανε τον κορωναϊό. Εμπόδισαν την εισαγωγή φαρμάκων, όπως το Αβιγκάν, εμπόδισαν την εύκολη πρόσβαση στα αντιβιωτικά. Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν που αντιστάθηκαν σε αυτό, είναι αυτοί τους οποίους τους καλούμε να είναι μαζί μας. Είναι αυτοί οι οποίοι είναι και πρέπει να είναι φιλογενείς. Όλοι αυτοί που βρίσκονται απέναντί μας, είναι αυτοί που συμμετείχαν στη βρωμιά της υποχρεωτικότητας.

Ζώης Μπέχλής

Τέλος θέλω να αναφερθώ στους συναδέλφους μου τους στρατιωτικούς. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί πολλοί από αυτούς μας βοήθησαν ηθικά και υλικά. Όπως θέλω να ευχαριστήσω και τον τελευταίο Έλληνα ο οποίος αυτήν τη στιγμή διαδίδει τις ιδέες του Κινήματος 21.

Το ΚΙΝΗΜΑ21 έρχεται από πολύ μακριά και θα πάει πολύ μακριά.
Εμείς είμαστε οι συνεχιστές του 21. Απέναντι σε όλο αυτό το συνοθύλευμα ανθρώπων που δεν έχει ιδέα γιά το τι είναι η Ελλάδα. Και που φαντασιώνεται ότι του κατέβει στο κεφάλι.

Σας ζητάω να ψηφίσετε ΚΙΝΗΜΑ21.

Να απογοητεύσετε την κα Μισέλ, την αντίστοιχη της Εύας, τον αντίστοιχο ηθοποιό, το αντίστοιχο μοντέλο! Να απογοητεύσετε όλους αυτούς οι οποίοι φαντασιώνονται ότι θα τα βρούνε με το σύστημα και ότι θα πάνε να κάνουνε διακοπές στις Βρυξέλλες, για να μην κάνουνε τίποτα. Για να αποκρύψουνε το θέμα των τόκων, του τόκου. Να αποκρύψουνε το θέμα του Ελληνικού χρυσού που μας πήραν οι Άγγλοι.

Να αποκρύψουνε την καταστροφή της υπαίθρου μας και της παραγωγής μας. Να αποκρύψουνε το δανεισμό στον οποίο μας έχουν ρίξει και την οικονομική εξόντωση.
Γιατί γι αυτό πηγαίνουν εκεί. Για να μην κάνουν τίποτα. Στείλτε τους σπίτι τους. ΨΗΦΊΣΤΕ ΚΙΝΗΜΑ 21 και δείτε το θαύμα να γίνεται! Γιατί όπως το θαύμα έγινε πριν από 200 χρόνια από τους Μανιάτες και τους Σουλιώτες, από τους Ψαριανούς, από αυτούς που πέσαν στο Μανιάκι, από τους Σφακιανούς από όλους αυτούς που αγωνιστήκανε, από τον Ιερό Λόχο. Όπως το θαύμα έγνε τότε, έτσι μορεί να γίνει και τώρα. Διακόσια χρόνια μετά.

Το ΚΙΝΗΜΑ21 είναι η οδός!

Είναι η οδός που μας δείχνει ο Γέρος! Ο Γέρος μας, μας δείχνει αυτήν την οδό. Ποιός είναι ο Γέρος; Ο Θοδωράκης. Ο Κολοκοτρώνης μας. Αυτός είναι ο Γέρος μας. Είναι ο πατέρας μας. Είναι ο πατέρας σου. Είναι αυτός ο οποίος αν ζούσε τώρα δεν ξέρω και εγώ τι θα έκανε βλέποντας αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας.
Που την μετατρέπουνε αργά και σταθερά σε ένα Σαντζάκι των Τούρκων.

Παραμερίστε τις διαφορές, τις ιδεολογίες και τις θεωρίες. Έχουμε μία πραγματικότητα. Αυτή είναι το αίμα μας. Είναι οι πατέρες μας και οι παππούδες μας.

Είναι οι άνθρωποι που χωρίς να έχουν τίποτα στην τσέπη, πολέμησαν και κέρδισαν τα πάντα. Για να τα πάρουν αυτοί εδωπέρα και να τα λεηλατούν με τη βοήθεια των νεοραγιάδων.

Αγωνιζόμαστε μέσα από το ΚΙΝΗΜΑ21 για την Ελλάδα μας. Μία Ελλάδα που θα έχει από πάνω τον ΧΡΙΣΤΟ.
Μία Ελλάδα η οποία δέν μπορεί να είναι η τελευταία χώρα στον κόσμο. Μία Ελλάδα που πρέπει να πάρει την θέση της.
Καί η Ελλάδα είναι οι άνθρωποι. Ελλάδα είστε εσείς οι απλοί Έλληνες που όσο μικροί και να νιώθετε, έχετε τη δυνατότητα να είστε
πολύ μεγάλοι.

Ζώης Μπέχλής

Παραμερίστε τους υφάλους και ελάτε μαζί μας.
ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ21
ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΨΗΦΟ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΛΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΝΙΑΤΩΝ
ΨΗΦΟ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΑ ΔΕΡΒΑΝΑΚΙΑ
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΤΩΣΑΝΕ ΤΟ 1940 ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ, ΣΤΗΝ
ΕΟΚΑ .
ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Πλοίαρχος
Ζώης Κ. Μπέχλης