Η ελπίδα για αγώνα αξιών ταυτίζεται με τη ΝΙΚΗ

65

Την Κυριακή, 2 Ιουνίου 2024, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου, σε μια εκδήλωση γνωριμίας, εμφανίστηκαν ενώπιον διακοσίων περίπου εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας της Αργολίδας, εκπρόσωποι της ηγεσίας του Κινήματος και δεκατρείς υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, παρουσιάζοντας ο καθένας μία πλευρά του Ευρωπαϊκού οράματος της ΝΙΚΗΣ, με βάση το γνωστικό του υπόβαθρο.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκαν στην ανάδειξη του προγράμματος της ΝΙΚΗΣ επί θεμάτων που θα επιδιώξουν να αναδείξουν στην Ευρωβουλή με την εκλογή τους, εστιάζοντας σε συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις επί σχετικών προβλημάτων που ταλανίζουν αφενός την χώρα μας και αφετέρου ιδιαιτέρως την περιοχή της Αργολίδας.

Στην έναρξη της εκδήλωσης απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Κινήματος κ. Δημήτριος Νατσιός, ενώ στο τέλος των εισηγήσεων, ο βουλευτής κ. Νικόλαος Βρεττός. Τον κύκλο ομιλητών έκλεισε ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Ρούντας, ο οποίος ανέλυσε την λειτουργία όλων των οργάνων τής ευρωπαϊκής Ένωσης και διαλεύκανε αναλυτικά την στάση του Κινήματος υπέρ της ελευθερίας του διαδικτύου.

Όλοι υπερτόνισαν την σπουδαιότητα αυτών των εκλογών-λόγω τού ότι το 80% των ευρωπαϊκών Κανόνων δικαίου αφορούν τις χώρες κράτη-μέλη, με άμεση εφαρμογή και αντίστοιχες κυρώσεις, σε περίπτωση μη εναρμόνισης- και προέτρεψαν για ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ των πολιτών στην κάλπη, διότι η αποχή, ή η λευκή ψήφος λειτουργούν ξεκάθαρα σε βάρος του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Επεσήμαναν τέλος, την αδήριτη ανάγκη να επιστρέψει η πολιτική ζωή της χώρας στις ελληνορθόδοξες αξίες και τις ρίζες της φυλής. Όπως αναφέρθηκε, η Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζεται σε 3 πυλώνες: Ελληνικό πολιτισμό, Ρωμαϊκό Δίκαιο και Ορθοδοξία.

Αξίζει να σημειωθεί η αποκάλυψη την οποία έκανε ο Δημήτρης Νατσιός για απόφαση που προωθείται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με πρωτεργάτη τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυρ. Μητσοτάκη, για δημιουργία θέσης Ευρωπαίου Επιτρόπου με αρμοδιότητα τους ΛΟΑΤΚΙ+ και ειδική χρηματοδότηση.

Πριν από την εκδήλωση, ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος, στελέχη και υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΙΚΗΣ, επισκέφθηκαν τον Σεβ. Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριο, προκειμένου να υποβάλλουν τα σέβη τους. Ο τελευταίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα τους, ώστε με την εκλογή ευρωβουλευτών, να δώσουν επάξια την μαρτυρία της Ορθοδοξίας στην Ευρώπη! Οι ίδιοι διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχίσουν τον πεισμώδη αγώνα τους για τη ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας!

Λίγο πριν την εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ, Δημήτρης Νατσιός παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου προς εκπροσώπους Τοπικών Μέσων Επικοινωνίας.

Στο τέλος της εκδήλωσης παρατέθηκε κέρασμα με ποτά και χαλαρή συζήτηση αλληλογνωριμίας σε ζεστό κλίμα.

Τον συντονισμό και την οργάνωση της εκδήλωσης είχαν τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Ιωάννης Ζάχος και Αγγελική Παιδάκη.

Υποψήφιοι οι οποίοι παρέστησαν είναι:

-. Βλαχόπουλος Γεώργιος

-. Εμμανουηλίδης Κυριάκος

-. Ιατρίδου Δέσποινα

-. Ιντζές Ιωάννης

-. Καραΐσκος Κωνσταντίνος

-. Κουτρής Σταύρος

-. Κυριακού Κωνσταντίνος

-. Μαγγίνα Μαρία

-. Μακρυδάκη Φιλοθέη

-. Μαρκούδης Λυκούργος

-. Μεταλληνός Δημήτριος

-. Σταλίδης Ανδρέας

-. Χιωτακάκος Δημήτριος

Σχετικές αναρτήσεις στους συνδέσμους:

*Η εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ στο Ναύπλιον:  ΕΔΩ

και

*Συνάντηση Ρ. Μπαρού (ΕΚΝΕ) με Δημ. Νατσιό (ΝΙΚΗ) ΕΔΩ