Η εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ στο Ναύπλιο

510
Άποψη της κατάμεστης αίθουσας. Στο βήμα ο συντονιστής της εκδήλωσης και υπεύθυνος Αργολίδας Ιωάννης Ζάχος

Ήταν πυκνό το πολιτικό απόγευμα του Δημήτρη Νατσιού και των υποψηφίων του Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ που στο Ναύπλιον, χθες το απόγευμα (Κυριακή 2 Ιουνίου 2024).

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Περιελάμβανε:

*Επίσκεψη του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ στον Μητροπολίτη Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριο,

*Συνάντηση του Δημ. Νατσιού με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ραφαήλ Μπαρού,

*Συνέντευξη Τύπου προς εκπροσώπους των ΜΜΕ της Αργολίδας,

Συμβολικά, δίπλα στον Δημήτρη Νατσιό υποψήφιοι από την δοκιμαζόμενη Β. Ήπειρο (Κ. Κυριακού) και την απειλούμενη Θράκη (Κ. Καραΐσκος).

*Προεκλογική ομιλία του ενώπιον 200 περίπου παρισταμένων πολιτών, την παρουσίαση 13 υποψηφίων Ευρωβουλευτών και δύο εν ενεργεία Βουλευτών,

*Χαιρετισμούς όλων των ομιλητών και

*Ανάλυση προγραμματικών θέσεων της ΝΙΚΗΣ για την Παιδεία και όχι μόνον.

Ομάδα υποψηφίων Ευρωβουλευτών της ΝΙΚΗΣ

Δεκατρείς υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, ο ένας καλλίτερος από τον άλλο έπεισαν το ακροατήριο για την ποιότητα του ψηφοδελτίου των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024, για την σχέση οικογένειας που έχουν μεταξύ τους, για την απόφασή τους να επηρεάσουν την ροή των πραγμάτων μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο και για την προοπτική της ΝΙΚΗΣ, την επομένη των εκλογών.

Στο βήμα ο δημιουργός του ΑΝΤΙΒΑΡΟΥ Ανδρέας Σταλίδης.

Απέδωσαν (με στοιχεία) προσωπική ευθύνη στον Κυρ. Μητσοτάκη για πλήθος δυσμενών εξελίξεων, για κρυφή ατζέντα και για συστηματική προώθηση των ΛΟΑΤΚΙ+  και τόνισαν την πίστη τους στην Οθοδοξία, το Έθνος και την Οικογένεια.

Μεταξύ των 13 υποψηφίων και ο Κώστας Κυριακού, δραπέτης (το 1990) από τα κάτεργα του Σπατς στην Β. Ήπειρο όπου είχε φυλακισθεί γιατί δήλωνε Έλληνας και μιλούσε Ελληνικά, ο Δημιουργός της Πατριωτικής ομάδας Σπάρτακος, Κώστας Καραΐσκος, γνωστός για τους αγώνες του στη Θράκη, ο Ανδρέας Σταλίδης, δημιουργός της κορυφαίας ιστοσελίδας ΑΝΤΙΒΑΡΟ και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού, και εντυπωσιακής συγκρότησης και μαχητικότητας γνωστοί αγωνιστές της Ορθοδοξίας και της Πατρίδας.

Ο Παναγιώτης Παπαϊωάννου ήταν παρών.

Η εκδήλωση, την οποία κατέγραψε η ΕΡΤ με ειδικό συνεργείο και δημοσιογραφική υπεύθυνη την Πέγκυ Προύσαλη, ξεκίνησε στις 20.00 και ολοκληρώθηκε στις 23.00 με τους συγκεντρωθέντες να αποχωρούν σε κλίμα εμφανούς “μαχητικού ενθουσιασμού”.