Το 16ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Μαχητικών Τεχνών στο Ναύπλιον

53

Ο «Σύλλογός Choy Lee Fut Ελλάδας», ανακοίνωσε την διεξαγωγή του 16ου Παλαμηδείου πρωταθλήματος Μαχητικών τεχνών. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου.

Το Παλαμήδειο συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες περιφερειακές αθλητικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας, όχι μόνο από το χώρο των μαχητικών αθλημάτων αλλά  από το ευρύτερο φάσμα του αθλητισμού.

Για ένα διήμερο το Ναύπλιο και η ευρύτερη περιοχή θα γίνει το επίκεντρο των μαχητικών αθλημάτων. Αναμένονται να έρθουν στο Ναύπλιο περισσότεροι από 600 αθλητές και αθλήτριες, από όλη την επικράτεια αλλά και από το εξωτερικό, για να λάβουν μέρος στο καθιερωμένο διεθνώς ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Το Παλαμήδειο, έχει την έγκριση δύο αναγνωρισμένων ομοσπονδιών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φού, και της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ. Διέπεται από αυστηρούς κανόνες ηθικής και η κάθε διάκριση έχει περίοπτη θέση στην καρδιά κάθε αθλήτριας και κάθε αθλητή.

Το akromolio.gr τίθεται στην διάθεση των οργανωτών για κάθε δυνατή προβολή της προετοιμασίας, της διεξαγωγής και των αποτελεσμάτων που θα προκύψουν. Συγχρόνως (το akromolio.gr) προτρέπει την Περιφέρεια, τον Δήμο, τα ΜΜΕ και τις Επιχειρήσεις να αγγαλιάσουν με έμπρακτο τρόπο την προσπάθεια. Αξίζει να στηρίζουμε αθλήματα που προάγουν την αυτοπειθαρχία το ήθος, την καλοσύνη, και όλες τις αρετές που πρέπει να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας.