Το αχρείαστο, η αχρείαστη και ο αχρείαστος!

149

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ

Το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο, την τεκνοθεσία και το επίδομα μητρότητας των ομοφυλόφυλων ζευγαριών που επέβαλε με πρωτοφανή πρεμούρα ο Κυρ. Μητσοτάκης ήταν ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ. Επέφερε, προς μεγάλη χαρά των υποστηρικτών της πολιτικής ορθότητας (που κυριαρχεί στην δύση), διχασμό της κοινωνίας των Ελλήνων και απομάκρυνση από το πρότυπο της οικογένειας που ίσχυε χιλιάδες χρόνια.

Η απόδοση του ανασκευασμένου θρησκευτικού μνημείου «Γενί Τζαμί» για λατρευτικές δράσεις, στους Μουσουλμάνους, πριν από ένα μήνα στην Θεσσαλονίκη, αποδείχθηκε ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ. Σαν χειρονομία δεν εκτιμήθηκε από τον Ερντογάν ο οποίος “μας το ανταπέδωσε” (πριν λίγες ημέρες), μετατρέποντας την ιστορική Μονή της Χώρας από μνημείο της Ορθοδοξίας σε Τζαμί.

Ο Πρωθυπουργός των παραχωρήσεων προς όλους -πλην των Ελλήνων- αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος πως μας είναι ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ. Γνωρίζει μόνον να παραχωρεί (στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στις ΗΠΑ, στη Τουρκία, στους ΛΟΑΤΚΙ, στους Ισλαμιστές και στους Μιντιάρχες) αγοράζοντας χρόνο παραμονής στην εξουσία του ιδίου των στελεχών του Σημίτη που τον περιβάλλουν και στους εξωνημένους δεξιούς Νεοδημοκράτες.

Θα μπορούσα να γράψω πολλά για πλήθος άλλων αχρείαστων νόμων, συμφωνιών, δράσεων και προμηθειών που υπογράφει το ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ υπουργικό Συμβούλιο, προσυπογράφει μια ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ Ανώτατη αρχόντισσα και επιβάλλει ο ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ Κυρ. Μητσοτάκης.

Δεν θα το κάνω. Το αφήνω σε σας σαν άσκηση ιστορικής μνήμης και επιχείρημα απόφασης για την ψήφο της 9ης Ιουνίου.

Υ.Γ. Το άρθρο αυτό γράφτηκε με ερέθισμα τη δήλωση Κυρ. Μητσοτάκη για αχρείαστη ενέργεια του Ερντογκάν (η μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί), λίγο πριν από τη συνάντησή τους.