Με αφορμή άρθρο, γραμμένο από τον διαχειριστή ειδησεογραφικού site (αμειβόμενου συνεργάτη του Γιάννη Μαλτέζου) με τίτλο «Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Άργος και τα ορφανά του Καμπόσου», το μέλος της ΔΕΕΠ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ Ανδρέας Σαρρής έκανε αυτό που ο σημερινός Πρόεδρος, (υποστηριχθείς από τον Γιάννη Μαλτέζο και τον Γιάννη Ανδριανό), παρέλειψε να κάνει.

Ο Ανδρέας Σαρρής υπερασπίσθηκε την ενότητα της βάσης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, δίνοντας συγχρόνως και ένα μάθημα πολιτικής συμπεριφοράς, με ανάλογης σκληρότητας φρασεολογία.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΡΡΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΜΑΛΤΕΖΟΥ
«Σαν εκλεγμένο μέλος της ΔΕΕΠ Αργολίδας θέλω να εκφράσω την έντονη αντίθεσή μου σε τέτοιου είδους παραλληλισμούς που το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να επαληθεύουν ότι ο εν λόγω «κύριος» μόνο δημοσιογράφος δεν είναι και ότι το μοναδικό του μέλημα είναι να προβάλει το αφεντικό του.
Όσοι αρθρώνουμε δημόσιο λόγο υποχρεούμαστε να αντιλαμβανόμαστε τη βαρύτητα και τις επιπτώσεις των λεγομένων μας και την παιδευτική διάσταση του ρόλου μας.
Ξεχνάει από ότι φαίνεται ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι το έχουν όλες και όλοι.
Σαν γνήσιος αυλικός κόλακας εκμεταλλεύεται την αυριανή παρουσία του Πρωθυπουργού και πρόεδρου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στο Άργος θέλοντας να την παρουσιάσει ως επιτυχία του αφεντικού του προσβάλλοντας όλους εμάς που ανήκουμε στην Νέα Δημοκρατία δίνοντας αγώνες χρόνια τώρα.
Οι δημοτικές εκλογές τελείωσαν και ο λαός αποφάσισε ….
Την 9η Ιουνίου ο λαός πρέπει να προσέλθει στις κάλπες και να δώσει για άλλη μια φορά ψήφο εμπιστοσύνης στην παράταξη που έβγαλε από το τέλμα την χώρα μας και την έβαλε σε τροχιά ανάπτυξης και παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας.
Επομένως, ορφανό του Κωστούρου και υιοθετημένο του Μαλτέζου, θα σου συνιστούσα να προσέχεις τι γράφεις και που αναφέρεσαι γιατί η πλειοψηφία δεν εξαρτάται από κανέναν «εργοδότη».
Υ.Γ. Και ένα ρητορικό ερώτημα; Πόσοι από τους εκλεκτούς του κυρίου Μαλτέζου ακολουθήσαν τα κυβερνητικά κλιμάκια που έχουν επισκεφτεί τον τόπο μας και πόσα ήταν αυτά επί Καμπόσου;

Ανδρέας Σαρρής
Εκλεγμένο Μέλος
ΔΕΕΠ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ»

(Η απάντηση Σαρρή αναδημοσιεύεται από το αποκαλυπτικό site fryktoria.gr)

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

1ο Παγκόσμιο Συνέδριο για Έξυπνα Ελληνικά Νησιά

Το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο για Έξυπνα Νησιά – Ευκαιρίες και Προκλήσεις διοργανώνει ο International Hellenic…

% μέρες πρίν

Ένας μουσειακός χώρος για την Μελισσοκομία

Η πίστη στην παράδοση, η λατρεία για την Μελισσοκομία αλλά και η προοπτική μετάδοσης αξιών…

% μέρες πρίν

Τελικά αξίζουμε ότι έχουμε

γράφει ο Γιώργος Αργυρίου Η καημένη η κρεοπώλης-κτηνοτρόφος τις σας έφταιγε; Ποιος θα της πει…

% μέρες πρίν

Φραγκιουδάκης: “Ο προϋπολογισμός είναι έργο συλλογικής προσπάθειας”

Το akromolio.gr απευθύνθηκε στον πρωτεργάτη της οικονομικής στρατηγικής του Δήμου Ναυπλιέων, Γιώργο Φραγκιουδάκη, και του…

% μέρες πρίν