Η Δημοτική Παράταξη ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ με ανακοίνωσή της, τονίζει την ανάγκη επαναφοράς (αμέσως μετά τις γιορτές) του μέτρου της Ελεγχόμενης Στάθμευσης που είχε εγκαταλειφθεί όπως και πλήθος λειτουργιών της πόλης, λόγω παράλυσης της Δημοτικής αρχής. Στην ίδια ανακοίνωση διατυπώνεται η παραίνεση προς τους υπαλλήλους και τους καταστηματάρχες να μην καταλαμβάνουν τις θέσεις στάθμευσης στο Εμπορικό Κέντρο, διευκολύνοντας έτσι την επισκεψιμότητα και την εμπορική κίνηση της πόλης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

«Με λύπη μας βλέπουμε η δημοτική αρχή Μαλτέζου να έχει καταργήσει την υπηρεσία ελεγχόμενης στάθμευσης. Ένα μέτρο το οποίο εξυπηρετούσε τα μέγιστα την εμπορικότητα της πόλης του Άργους και είχε ένθερμους υποστηρικτές τους εμπόρους, τους καταναλωτές  και διαχρονικά τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους.
Διασφάλιζε πως δε θα παρκάρουν έξω από τα καταστήματα οι ίδιοι οι έμποροι που είχαν (κάποιοι λίγοι) αυτήν τη νοοτροπία, οι υπάλληλοι τους, οι υπάλληλοι των υπηρεσιών, του δήμου, τραπεζών κα. και μπορούσαν όλοι με χαμηλό αντίτιμο για μικρό χρονικό διάστημα να κάνουν τις γρήγορες δουλειές παρκάροντας, για μια δυο ώρες, μέσα στο εμπορικό κέντρο.
Σήμερα η εγκατάλειψη και σε αυτήν την υπηρεσία έχει οδηγήσει σε αναρχία, οι έμποροι κάνουν δημόσιες εκκλήσεις να μην παρκάρουν τα οχήματα τους τουλάχιστον οι… υπάλληλοι τους έξω από τα ίδια τους τα καταστήματα, οι καταναλωτές δυσανασχετούν.
Καλούμε τη δημοτική αρχή τάχιστα να επαναφέρει το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης ώστε να ανακουφιστεί ο εμπορικός κόσμος και να μην καταργήσει μια επιτυχημένη υπηρεσία, με τις όποιες δυσλειτουργίες στην εφαρμογή της, μόνο και μόνο επειδή είναι έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής).

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Η Υγεία στην Ηλεία. Από εγκαίνια πάμε καλά….

γράφει ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος Έγινε λέει ανακαίνιση της Παιδιατρικής μονάδας στο Νοσοκομείο Κρεστένων. Και επειδή…

% μέρες πρίν

Για μια Ευρώπη των εθνών

 Γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ευρύτερα γνωστή στο κοινό ως «Κομισιόν») αποτελείται από…

% μέρες πρίν

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν