Ένα σκληρό 24ωρο του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας

56

Γεμάτο ήταν το πρόγραμμα της Τετάρτης 22  Μαΐου, για τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Νίκο Κοροβέση, ο οποίος συνεχίζει εντός και εκτός νομού τις επαφές και τις συναντήσεις προς όφελος των Ηλείων πολιτών.

Ο κ. Κοροβέσης, το πρωί της Τετάρτης μαζί με συναδέλφους Αντιπεριφερειάρχες και μέλη της Περιφερειακής Αρχής έδωσε το «παρών» στο Θεματικό Συνέδριο της ΕΝΠΕ στην Πάτρα με θέμα «Οι Περιφέρειες μπροστά στις προκλήσεις: Θεσμική Θωράκιση – Αγροτική Ανάπτυξη», όπου αναδείχτηκε η δύναμη της Αυτοδιοίκησης, αλλά και η ανάγκη να ενισχυθεί, να θωρακιστεί και να αποκτήσει τον θεσμικό και δημοσιονομικό «χώρο» που θα μεγαλώσει την αποτελεσματικότητά της.

Ακολούθως, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Υρμίνη», μαζί με τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Συνοχής, Βασίλη Σπανάκη, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο και τον δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Γιάννη Λέντζα προκειμένου να συζητήσουν με τους παραγωγούς για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Κοροβέσης παρακολούθησε την παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα, εγκληματολόγου και πρώην βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Άγγελου Τσιγκρή με τίτλο: “Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση Παιδιών: Η Θεσμική Προστασία στην Ελλάδα και την Ευρώπη”, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σάκκουλα και η ημέρα ολοκληρώθηκε με την παρουσία του στην προεκλογική ομιλία του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Κοντοζαμάνη με τον οποίον τον συνδέει χρόνια φιλία.