Καλές εντυπώσεις από τον Ημιμαραθώνιο Επιδαύριο δρόμο

33

Ο αναβαθμισμένος ιστορικός Επιδαύριος δρόμος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκε με επιτυχία αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στην αθλητική κοινότητα!

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του αθλητή Ηρακλή Βασιλειάδη, πρωτεργάτη στην ανάπτυξη του Επιδαύριου δρόμου.

Η βασική διαδρομή των 21 χλμ ξεκίνησε από το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου και κατέληξε στο Αρχαίο Στάδιο εντός του Αρχαιολογικού χώρου του Ασκληπιείου της Επιδαύρου, διέσχισε για μια ακόμη φορά τα σοκάκια του πάνω χωριού στο Λυγουριό και τους κεντρικούς δρόμους της έδρας του Δήμου σε μια ιστορική αναπαράσταση της διαδρομής των αρχαίων προσκυνητών του Ιερού.

Η διαδρομή των 5 χλμ ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία του Λυγουριού και κατέληξε στο Αρχαίο Στάδιο εντός του Αρχαιολογικού χώρου του Ασκληπιείου της Επιδαύρου.

Η διαδρομή των 1,5 χλμ ξεκινάει και τερματίζει μέσα στον Αρχαιολογικό χώρο του Αρχαίου Θεάτρου.

Συμμετέχοντες όλων των ηλικιών έδωσαν τον παλμό και έβαλαν τα δυνατά τους για να φτάσουν στον τερματισμό αυτής της απαιτητική διαδρομή με επιτυχία!

Οι διοργανωτές, με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν τους εθελοντές που βοήθησαν στην διοργάνωση και εκφράζουν την ελπίδα  ο Επιδαύριος Ημιμαραθώνιος Δρόμος του 2025 να είναι μαζικότερος και ποιοτικότερος!