Η ΝΙΚΗ ξεκίνησε από το Άργος

328
Ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός με τον κ. Ιωάννη Ζάχο και την κ. Αγγελική Παιδάκη, στελέχη της Τοπικής Κοινότητας Αργολίδας

Τιμώντας την αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης, πατρίδα του Ηρακλής και μήτρα της δυναστείας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, το Πατριωτικό κόμμα ΝΙΚΗ έκανε επίσημη προεκλογική εμφάνιση στην Πελοπόννησο, εν όψει των Ευρωεκλογών.

Δεν επρόκειτο για μία εμφάνιση κομματικού υποψηφίου στο γραφείο ενός δημάρχου με σκοπό τη λήψη φωτογραφιών αλλά για παρουσίαση προγραμματικών θέσεων και μεγάλης ομάδας υποψηφίων ευρωβουλευτών.

Ο κ. Ραφαήλ Καλυβιώτης, Πολιτικός Επιστήμονας, Υποψ. Δρ Γεωπολιτικής και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ

Με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κόμματος, Δημήτρη Νατσιό και ομάδα βουλευτών του κόμματος (Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Ρούντας, βουλευτής κ. Ανδρέας Βορύλλας και η βουλευτής κ. Ασπασία Κουρουπάκη), το κόμμα έκπληξη των εθνικών εκλογών απευθύνθηκε στην κοινωνία και τιμήθηκε με την παρουσία 200 περίπου Πολιτών.

Ο πρόεδρος του Κινήματος κ. Δημήτριος Νατσιός, ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Ρούντας, ο βουλευτής κ. Ανδρέας Βορύλλας και η βουλευτής κ. Ασπασία Κουρουπάκη, αναφέρθηκαν στο πολυσχιδές κοινοβουλευτικό έργο που πραγματοποιείται αόκνως εδώ και ένα έτος (από εισόδου της ΝΙΚΗΣ στο Κοινοβούλιο), επί όλων των θεμάτων που απασχολούν τον Έλληνα, την κοινωνία και την Πατρίδα μας.

Οι βουλευτές απάντησαν μεστά και τεκμηριωμένα σε υποβληθείσες ερωτήσεις του ακροατηρίου, επί εργασιακών και κοινωνικών ζητημάτων, τονίζοντας την ανάγκη να επιστρέψει η πολιτική ζωή της χώρας στις ελληνορθόδοξες αξίες και τις ρίζες της φυλής, δηλώνοντας/διαβεβαιώνοντας ότι θα συνεχίσουν τον πεισμώδη αγώνα για τη ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας!

Οι παρόντες υποψήφιοι ευρωβουλευτές, (Βλαχόπουλος Γεώργιος, Καλυβιώτης Ραφαήλ, Μαγγίνα Μαρία, Μακρυδάκη Φιλοθέη, Μαρκούδης Λυκούργος, Χατζηδάκης Κωνσταντίνος και Χιωτακάκος Δημήτριος) μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκαν στην ανάδειξη του προγράμματος της ΝΙΚΗΣ επί θεμάτων πρωτογενούς Τομέα, επιχειρηματικότητας και εμπορίου -που θα επιδιώξουν να αναδείξουν στην Ευρωβουλή με την εκλογή τους- εστιάζοντας σε συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις επί των σχετικών προβλημάτων που ταλανίζουν την περιοχή της Αργολίδας.

Η πολιτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 19 ΜαΙου 2024 στην μεγάλη αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας και την όλη οργανωτική προσπάθεια επιμελήθηκε η Τοπική Κοινότητα Αργολίδας με συντονιστή τον Ιωάννη Ζάχο.

Ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός χαιρετίζει τη μεγάλη συγκέντρωση φίλων της ΝΙΚΗΣ