Άγριο ξύλο ποδοσφαιριστών με τραυματίες σε τοπικό της Ρόδου (ΒΙΝΤΕΟ)

260

Θερμά επεισόδια εκτυλίχθηκαν το Σάββατο στη Ρόδο, σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρδου και τον Ποσειδώνα Καρπάθου

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, καταγράφονται οι άγριες σκηνές και η γενική σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, ύστερα από ένα χτύπημα εκτός φάσης.

Συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Λάρδου επιτίθεται και χτυπά με εναέρια κλωτσιά έναν παίκτη του Ποσειδώνα Καρπάθου.

 

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια, συνοδεία μελών της διοίκησης του Ποσειδώνα Καρπάθου, ο ποδοσφαιριστής πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, όπου υπέβαλε μήνυση στον αντίπαλό του, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Μάλιστα, η υπόθεση έφτασε έως και την εισαγγελία του νησιού. Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα χτύπημα εκτός φάσης, το οποίο προκάλεσε γενική σύρραξη μεταξύ των δύο ομάδων. Έπειτα, ο Ταγκάεφ των γηπεδούχων, ο οποίος σημειωτέον ήταν στον πάγκο, προχώρησε σε ένα… εγκληματικό χτύπημα με τις τάπες στο πρόσωπο αντιπάλου του

Σε ανακοίνωσή του, το σωματείο σημειώνει πως «τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές, γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω κι εμείς δεν θέλουμε τέτοιο ποδόσφαιρο. Αυτό που έκανε ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής, αν μπορεί να λέγεται έτσι, δεν το βλέπουμε ούτε σε αγώνες πολεμικών τεχνών». «Ο ποδοσφαιριστής και το σωματείο μας προχώρησαν στις απαραίτητες νομικές ενέργειες. Πλέον το λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα και η Δικαιοσύνη», προσθέτει η ανακοίνωση.