Πανηγυρική υποδοχή στο Άργος για τους Πρωταθλητές μετά την νίκη στη Βάρδα (ΒΙΝΤΕΟ)

126

Πανηγυρική υποδοχή ετοίμασαν οι φίλοι του Παναργειακού στο Άργος για τους Πρωταθλητές  μετά την επιστροφή από την Ηλεία, έχοντας κερδίσει 2-0. Ο Παναργειακός κέρδισε και στο τελευταίο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι του με τον ΠΑΟ Βάρδας και γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας το βράδυ της Κυριακής.

Ο Παναργειακός είναι  και επίσημα Πρωταθλητής του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και αποκτά το δικαίωμα να αγωνιστεί από την ερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2 (Β΄Εθνική) μετά από 27 ολόκληρα χρόνια.

Ο κόσμος υποδέχτηκε τους Πρωταθλητές με πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα στο κέντρο του Άργους, υπό τους ήχους του ύμνου της ομάδας. Οι συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας ανέβηκαν στο μπαλκόνι του φωταγωγημένου στα πράσινα παλιού Δημαρχείου, κρατώντας την κούπα  του Πρωταθλητή.

Ο κόσμος χειροκρότησε τους διοικητικούς ηγέτες της ομάδας Σταύρο και Θανάση Τσιόδρα, τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα και τους παίκτες.

Δείτε πώς υποδέχθηκαν τους Πρωταθλητές στο Άργος.

Ο Παναργειακός τερμάτισε μόνος πρώτος στον 3ο όμιλο με διαφορά 6 βαθμών από την δεύτερη Κόρινθο. Πάτησε το γκάζι στο δεύτερο γύρο με ένα φοβερό σερί στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος  κάνοντας  το απίστευτο… σε 17 αγωνιστικές έκανε  15 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες φτάνοντας συνολικά τους  76 βαθμούς χωρίς καμία ήττα.

Δίκαιος πρωταθλητής της Γ Εθνικής,  περιμένει τον  τελικό του Κυπέλλου Αργολίδας  στην Μεγάλη Τετάρτη στις 18:00 με αντίπαλο την Ένωση Ερμιονίδας για να κάνει το Νταμπλ.