Η Ζέφη Δημαδάμα είναι Γενική Γραμματέας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Στις 31 Μαρτίου 2024 έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό το εξής:

«Η μητρότητα «βλάπτει σοβαρά» την καριέρα των γυναικών, επιβεβαιώνει μεγάλη έρευνα των πανεπιστημίων LSE και Princeton».

Μετά από την θύελλα που ξεσήκωσε (περισσότερα από 12.000 είναι τα αρνητικά σχόλια στο λογαριασμό της- και μερικά από αυτά δεν είναι καθόλου ευγενή!!), αναγκάστηκε να ανασκευάσει (κοινώς να κάνει κολοτούμπα)  και έγραψε την αμέσως επόμενη ημέρα (1 Απριλίου 2024).  

«Αυτή ακριβως είναι η δική μας προτεραιότητα! Να αλλαξουμε και να εξισορροπήσουμε οικογενεια, μητρότητα και επαγγελματική ζωή. Προτεραιότητά μας το Εθνικό Σχεδιο για το Δημογραφικό, απο το ΥΚΟΙΣΟ»

(το ατονικό σύστημα που χρησιμοποίησε η εκλεκτή-διορισμένη-μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ κ.Γ.Γ δεν το διορθώσαμε, γιο δείχνει πολλά πράγματα…)

Ασοβαρότητα, ανικανότητα ή απλά είδε ότι η νεοταξική της ατζέντα, την οποία φυσικά ακολουθεί με τις ευλογίες της πολιτικής ηγεσίας (εφόσον δεν την αναδομούν μετά από τέτοια προκλητική δήλωση), δεν αγγίζει ακόμα τον μέσο Έλληνα, που συνεχίζει να πιστεύει στην ιερότητα και στην αναγκαιότητα της δημιουργίας Ελληνικής Οικογένειας;

Στον αντίποδα υπάρχουν και τα καλά νέα από την Motor Oil (Στήριξη με 20.000 ευρώ για κάθε οικογένεια που κάνει τρίτο παιδί), για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας και του κυρίαρχου προβλήματος της Πατρίδας μας  που γερνάει, χάνεται και ο Ελληνικός πληθυσμός ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ από Ασιάτες και Αφρικανούς.

«Οικονομική ενίσχυση προσφέρει η Motor Oil σε κάθε οικογένεια εργαζομένων της εταιρείας η οποία θα αποκτά περισσότερα από δυο παιδιά.

Συγκεκριμένα, θα ενισχύει με το ποσό των 20.000 ευρώ κάθε ένα νέο παιδί, όπως αναφέρει στο linkedin.

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα τη διαχρονική στήριξη των εργαζομένων του, το Διυλιστήριο της Motor Oil συμβάλλει έμπρακτα στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας, προσεγγίζοντας με σεβασμό και ευαισθησία τις ανάγκες των ανθρώπων του.

Η Motor Oil θα προσφέρει στις οικογένειες των εργαζομένων της, για κάθε παιδί μετά το 2ο, 5.000 €, με τη γέννηση, 5.000 €, μόλις το παιδί συμπληρώσει τα πρώτα έξι έτη ζωής, 5.000 €, αφού γίνει 12 ετών και τέλος 5.000 €, με την ενηλικίωσή του.

Συνολικά, κάθε οικογένεια που αποκτά περισσότερα από δυο παιδιά, θα ενισχύεται με το ποσό των 20.000 €, για κάθε ένα νέο παιδί»

 

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Οι υποψήφιοι της Ελληνικής Λύσης

Με 42 υποψήφιους στο ψηφοδέλτιό της, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ διεκδικεί διψήφιο ποσοστό στις Ευρωεκλογές της…

% μέρες πρίν

Έφυγε από την ζωή ο τ. Δήμαρχος Κρανιδίου Νικόλαος Κοντογιάννης

Σχεδόν ταυτόχρονα με την γνωστοποίηση του θανάτου του τ. Δημάρχου Κρανιδίου Νικόλαου Κοντογιάννη, με σχετική…

% μέρες πρίν

Καλή… αποτυχία Μαρίνα

 γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Θα μπορούσε άραγε ποτέ μία αποτυχημένη προσπάθεια να θεωρηθεί ως μία…

% μέρες πρίν

Ανάσταση της Αλληλεγγύης

Ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου προσέφερε την Κυριακή του Πάσχα, ημέρα της αγάπης και της…

% μέρες πρίν

Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου χάρισε χαμόγελα

Περισσότερες από 100 οικογένειες, στο Ναύπλιον, γιόρτασαν την Κυριακή της Ανάστασης συμπληρώνοντας τις ανάγκες διατροφής…

% μέρες πρίν

Πρωτάθλημα και Κύπελλο ο Παναργειακός, τα σάρωσε όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το Πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής  και την άνοδο στην Β Εθνική,…

% μέρες πρίν