Διακρίσεις στις σχολές Choy Lee Fut Άργους και Ναυπλίου

85

Την Κυριακή 7 Απριλίου η ομάδα του Choy Lee Fut Άργους και Ναυπλίου συμμετείχε στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα Κουνγκ Φού που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντου στο Ηράκλειο Κρήτης.
Η ομάδα αποτελείτο από 7 αθλήτριες/τές πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση, λαμβάνοντας μέρος σε 17 κατηγορίες και απέσπασε 16 χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο.
Μεγάλη διάκριση για την σχολή, η ανάδειξη του αθλητή μας Λαμπάδα Κωνσταντίνου και της αθλήτριας μας Παπασταθόπουλου Ηλιάνας σε ανάδειξη, MVP αθλητή και  αθλήτριας με την υψηλότερη βαθμολογία στο πρωτάθλημα. Ο Λαμπάδας Κωνσταντίνος  βαθμολογήθηκε με 9.22 και η Παπασταθόπουλου Ηλιάνα με 8.89.
Η αποστολή αποτελείτο από τους, Λαμπάδα Κωνσταντίνο, Παπασταθόπουλο Ηλιάνα, Στεφανόπουλου Τάνια, Μίχου Δέσποινα, Μίχου Έλενα, Δωροβίνη Έλενα, Μίχο Γεώργιο, την δασκάλα Κοκκινάκη Άννα και το μέλος του συλλόγου  Τουρούτσικα Δημήτρη.
Το πρωτάθλημα έγινε με την έγκριση της Ελληνικής ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φού και διοργανώθηκε από τους προπονητές Κυριακάκη Κωνσταντίνο και Ταμιολάκη Μάνο. 

Η ομάδα εκτός από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν παρέλειψε να γευτεί την τοπική κουζίνα, να επισκεφτεί και τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και …να εκφράσει δημόσια ευχαριστώ στον Αντώνη Φραγκάκη για την φιλοξενία.