Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο, σήμερα

111

Με δέκα θέματα στην Ημερήσια Διάταξη συγκαλείται σήμερα, Τρίτη 9 Απριλίου 2024 στις 15:30, σε τακτική δια ζώσης συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Με τα προς συζήτηση θέματα να είναι απλού διαχειριστικού ενδιαφέροντος, η προσοχή όλων στρέφεται στα προ Ημερησίας Διατάξεως που αναμένεται να φέρει το Προεδρείο και στις ερωτήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων, μία των οποίων θα είναι για τα κουνούπια.

Τα δέκα, προς συζήτηση και λήψη απόφασης, θέματα είναι:

1o θέμα: Περί παραχώρησης χρήσεως οδών για την διεξαγωγή του αγώνα δρόμου « RUN GREECE Ναύπλιο».

2o θέμα: Περί έγκρισης του 2ου Α.Π.Ε. της Κ.Σ. και του 1ου Α.Π.Ε. της 1ης Σ.Σ. του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΔΟΥ ΑΙΓΙΟΥ», Α/Α Πράξη 1 με κωδικό ΟΠΣ «5044958».

3ο θέμα: Περί έγκρισης καθορισμού αρδευτικής περιόδου 2024.

4ο θέμα: Περί σύστασης Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου.

5ο θέμα: Περί συμμετοχής του Δήμου Ναυπλιέων στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO»

6ο θέμα: Περί έγκρισης παραχώρησης δωρεάν χρήσης του ΔΑΚ Ναυπλίου ( κλειστό κάτω από κερκίδες) με σκοπό την πραγματοποίηση θεατρικής παράστασης του Πανεπιστημιακού Τμήματος Θεατρικών Σπουδών.

7ο θέμα: Περί έγκρισης παραχώρησης δωρεάν χρήσης του ΔΑΚ Ναυπλίου με σκοπό την πραγματοποίηση CAMP, στο πλαίσιο συνεργασίας του Αθλητικού Ομίλου με την επωνυμία ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ με την Valencia Basket Club.

8ο θέμα: Περί έγκρισης παραχώρησης δωρεάν χρήσης ΔΑΚ Αγίας Τριάδας, με σκοπό τη διεξαγωγή προπονητικών αγώνων ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ.

9ο θέμα: Περί αναγκαιότητας ονοματοδοσίας ανωνύμων οδών και πλατειών στη Δημ.Κοινότητα Πουλακίδας.

10ο θέμα: Περί χαρακτηρισμού οφειλής ως αποσβεσθείσας, βάσει της διάταξης του άρθρου 39 του Ν.5027/2023