Φόβο και αντιδράσεις έφερε η απόφαση των οπαδών του Παναργειακού που θα ταξιδέψουν στην Κόρινθο

1504

Η ομάδα του Παναργειακού παίζει το σημαντικότερο παιχνίδι ολόκληρης της χρονιάς… Ένα ντέρμπι  ανάμεσα στις δύο καλύτερές ομάδες του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής  όπου βρίσκονται στην μαζί στην πρώτη θέση με ισοβαθμία.

Ο πρωταθλητής του ομίλου είναι αυτός που θα διεκδικήσει την άνοδο στη Β Εθνική.

Η Λέσχη φίλων του Παναργειακού  GREEN WOLVES διοργανώνει εκδρομή για το σημαντικό αγώνα με την Κόρινθο εκτός έδρας το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 15:00.

Οι οπαδοί της ομάδας του Άργους είναι πάντα στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας και θα ταξιδέψουν για  βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα για να στηρίξουν  και να δώσουν την δική τους μάχη στην κερκίδα.

Δηλώσεις συμμετοχής έως Παρασκευή βράδυ.

Βέβαια η ανακοίνωση ότι θα ταξιδέψουν οι οπαδοί  δεν πέρασε απαρατήρητη από το Δ.Σ της Κορίνθου και προκάλεσε την αντίδραση του Προέδρου της Αλέξη Κούγια.

Η απόφαση αυτή έφερε τις  δηλώσεις του προέδρου  Κ. Κούγια  αλλά και κατάθεση επίσημου αιτήματος  για την απαγόρευση μετακίνησης των οργανωμένων φιλάθλων του Παναργειακού.

Αναφέρει πως :

Η Κόρινθος αναφέρει πως έχει υποστεί σφαγιαστικές αδικίες σε διαιτησίες, σε αντίθεση με τον Παναργειακό που φέρεται να έχει ευνοηθεί, δημιουργώντας ένα αίσθημα αδικίας ανάμεσα στους φιλάθλους της.

Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, συν την υψηλή προσέλευση και την κρισιμότητα του αγώνα, θεωρείται από τους γηπεδούχους πως ενδέχεται να οδηγήσει σε επεισόδια, εξού και η απόφαση της Κορίνθου να ζητήσει την απαγόρευση της μετακίνησης των οργανωμένων φιλάθλων του Παναργειακού.

Δεν άργησε να έρθει και η απάντηση από την Γενική Περιφέρεια Πελοποννήσου:

Ειδικότερα η απάντηση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου αναφέρει:

  1. Σε απάντηση σχετικού αιτήματος σας, σάς γνωρίζουμε ότι τα μέτρα που λαμβάνει κάθε φορά το Σώμα της Ελληνική Αστυνομίας δεν ανακοινώνονται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας.
  2. Επιπλέον, η απαγόρευση για τη μετακίνηση των φιλάθλων πραγματοποιείται ύστερα από απόφαση που εκδίδεται από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

3. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε στη διάθεσή σας.

Ακόμα είναι γεγονός πως παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΣ Κόρινθος αποτελεί ο Αντριάν Μπαρμπολούτσι, με τον Ηλία Φυντάνη να είναι ο αντικαταστάτης του έπειτα από απόφαση του Αλέξη Κούγια

Ο 61χρονος Καλαματιανός προπονητής θα αναλάβει άμεσα τα χρέη του για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναργειακό το Σάββατο!

Αναλυτικά η αγωνιστική:

Βαθμολογία Γ  Εθνικής 3ος όμιλος: