Εντός έδρας αγωνίζονται Παναργειακός και Ερμιονίδα

35

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

Ο Παναργειακός υποδέχεται την Κυριακή το πρωί στις 10:30 στο ΔΑΚ Άργους  την ομάδα της Θύελλας Ραφήνας για την 25η αγωνιστική της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα Άργους έχει ανεβάσει ρυθμούς βρίσκετε στην δεύτερη θέση πίσω από την πρώτη Κόρινθο στο -3 και μοναδικός στόχος η πρώτη θέση.

Να τονίσουμε πως  στους τελευταίες 8 αγωνιστικές  έχει συνολικά 7 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία.

Αυτή την φορά αντίπαλος η πολύ καλή ομάδα της Ραφήνας που βρίσκεται στην 3η θέση ακριβώς πίσω από τον Παναργειακό.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τους Λύκους

Ο Γιώργος Βαζάκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Οι παίκτες από την πλευρά τους κάνουν κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο του Άργους να δώσουν  παρόν και να τους στηρίξουν στον αυριανό σημαντικό αγώνα.

Η Θύελλα Ραφήνας επέστρεψε  στις νίκες απέναντι στην Ελλάς Σύρου (2-1). Να τονίσουμε πως η ομάδα της Ραφήνας έχει κάνει μια «κοιλία» στους τελευταίους 6 αγώνες έχει 2 νίκες 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής Νίκος Μεσολόγγης υπολογίζει ξανά στον Ανδρίκο, ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Νικόλαος Χρονιάς (Αχαΐας), με βοηθούς τους Παναγιώτη Ζούλη (Αχαΐας) και Μιχαήλ Κακαφώνη (Αχαΐας). Παρατηρητής θα είναι ο Γεώργιος Μητροφάνης (Αθηνών).

 

ΑΕ Ερμιονίδας – ΓΑΣ Ιάλυσος

Τον ΓΑΣ Ιάλυσος φιλοξενεί η ΑΕ Ερμιονίδας την Κυριακή (10/03, 15:00) στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Ερμιόνης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το Σάββατο (09/03) με πρωινή προπόνηση.

Η ομάδα της Αργολίδας προέρχεται από την ήττα εκτός έδρας από τον Αστήρ Βάρης την στιγμή που είχε ανεβάσει ρυθμούς και έτρεχε ένα σερί 3 παιχνιδιών με1 νίκη και 2 ισοπαλίες.

Οι παίκτες, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Διλμπέρη, πραγματοποίησαν κυρίως ασκήσεις με την μπάλα, ενώ δούλεψαν σε συγκεκριμένους τομείς που αφορούν τις στατικές φάσεις, σε συνθήκες επίθεσης και άμυνας.

Ο σύλλογός της Ερμιόνης  θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα επιτυχή αποτελέσματα, παρουσιάζοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο, με τους παίκτες να ακολουθούν όσα έχουν δουλέψει στις προπονήσεις, με βάση την ομάδα που θα βρουν απέναντί τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 49χρονος προπονητής ζήτησε από τους παίκτες να αγωνιστούν με πίστη στις δυνατότητές τους, με σεβασμό στον αντίπαλο, και να είναι προσηλωμένοι στο πλάνο που έχει καταρτιστεί, δείχνοντας ξανά καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, όπως στα τελευταία – ειδικά εντός έδρας – ματς.

Ο Αναστάσιος Μαγκαφίνης, που αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο παιχνίδι στη Βάρη, συνέχισε και το Σάββατο (09/03) τη θεραπευτική του αγωγή. Ο Ίλσι Κάλα μπήκε αυτή την εβδομάδα σε κανονικούς ρυθμούς. Επιστρέφει ο Ανδρέας Ψύχας, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Όπως έκανε γνωστό ο Παναγιώτης Διλμπέρης, η αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα της Ρόδου θα ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης.

Όλοι οι αγώνες της Γ εθνικής του 3ου ομίλου:

Βαθμολογία: