Γ΄Εθνική: Σήμερα στο Κρανίδι η Ερμιονίδα υποδέχεται την Ελλάς Σύρου (ΒΙΝΤΕΟ)

94

Η ΑΕ Ερμιονίδας υποδέχεται σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου, στις 13:00, για την 29η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την Ελλάς Σύρου.
Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου.

Κάθε εντός έδρας αγώνας μας αποτελεί αθλητική γιορτή και στο πλαίσιο αυτό σαν διοίκηση καλούμε να παρακολουθήσουν το ματς και οι μαθητές-μαθήτριες των σχολείων της πόλης. Η είσοδός τους θα είναι δωρεάν.

Γεμίστε τις εξέδρες του γηπέδου μας και στο ματς που ακολουθεί, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε έξτρα δύναμη στους παίκτες και τον προπονητικό τιμ της αγαπημένης μας ομάδας. Οφείλουμε όλοι να είμαστε δίπλα στον αγαπημένο μας σύλλογο, ο οποίος θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες με καλή εμφάνιση, μετά την ισοπαλία (1-1) στα Μέγαρα απέναντι στον Βύζαντα.

Οι γεμάτες εξέδρες είναι μέρος της δύναμής μας, μαζί γράφουμε ιστορία. Δημιουργήστε μοναδική και γιορτινή ατμόσφαιρα με σεβασμό στους αντιπάλους μας. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν το μεσημέρι της Τετάρτης (27/03) στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου.

Σας περιμένουμε, για να στηρίξουμε όλοι μαζί τις προσπάθειες των παικτών και των προπονητών μας απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η παρουσία παιδιών στις κερκίδες μόνο αισιόδοξα μηνύματα δίνει για το μέλλον. Η ΑΕ Ερμιονίδας φιλοξενεί, άλλωστε, πολλούς νεαρούς αθλητές και στις ακαδημίες της. Για την ομάδα μας η παραγωγική διαδικασία και η ενασχόληση παιδιών με τον αθλητισμό είναι πάντα πρωταρχικός στόχος, γεγονός που έχει πολλά οφέλη για τον σύλλογό μας και γενικότερα για την κοινωνία μας, στο πλαίσιο και του έργου που επιτελούμε ως αθλητικός οργανισμός. Με κύριο μέλημα τον σεβασμό, την προαγωγή της ιδέας του «φίλαθλου πνεύματος», τη γαλούχηση των παιδιών σε σωστά ιδανικά.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της προηγούμενης αγωνιστικής Βυζας – ΑΕ Ερμιονίδας 1-1