Ήττα της Ερμιονίδας εκτός έδρας ,δύσκολη η παραμονή

63

Η Ένωση Ερμιονίδας στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστική της Γ Εθνικής αντιμετώπισε εκτός έδρας τη  ομάδα του Αστήρ Βάρης όπου ηττήθηκε 3-0. Η ομάδα της Ένωσης παρέμεινε στους 17 βαθμούς και ετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι στην Ερμιόνη με τον Ιαλυσό.

Η ΑΕ Ερμιονίδας είχε μπροστά της ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σ’ μια «γεμάτη» ομάδα με ποιοτικές μονάδες, χωρίς για την ομάδα μας να απουσιάζουν ξανά προβλήματα με απουσίες, ενώ και ο προπονητής μας Παναγιώτης Διλμπέρης βρέθηκε στην εξέδρα λόγω τιμωρίας.

Ο σύλλογός της Αργολίδας προσπάθησε στην αρχή του αγώνα με καλή κυκλοφορία της μπάλας, να πιέσει, και να αιφνιδιάσει.

Στο 5′ για ο Ντινόπουλος έχασε, μάλιστα, ένα απίστευτο τετ-α-τετ, όταν βγήκε μόνος του απέναντι απ’ τον τερματοφύλακα μετά απ΄π πάσα του Ζεκιράι. Ακολούθησε στο ίδιο λεπτό σουτ του Τριμπόνια, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Δεν έγινε το 0-1 σ’ αυτές τις δυο φάσεις και ακολούθησε το 1-0, στο 7’ από τη γηπεδούχο, με… γεμάτο σουτ από τον Δημητρόπουλο.

Στη συνέχεια η ομάδα μας προσπάθησε να ισορροπήσει, ενώ στο 34’ ο Μαγκαφίνης άφησε τραυματίας τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αστέρας Βάρης κατάφερε, όμως, να φτάσει σε ακόμα δυο γκολ, τόσο λόγω της ποιότητας των παικτών του όσο και λόγω ολιγωρίας  άμυνας, καθώς οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους να κινηθούν  να πατήσουν περιοχή και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Ερμιονίδας αγωνίστηκε με τις γραμμές πιο κοντά, ειδικά στον άξονα και προσπάθησε να… χτυπήσει τον αντίπαλό της σε κενούς χώρους, βγαίνοντας γρήγορα στην επίθεση.

Σ’ αυτό το διάστημα αμφότερες οι δυο ομάδες δημιούργησαν στιγμές για να σκοράρουν, ο σύλλογός μας έδειξε πιο απειλητικός, αλλά σε όσες ενέργειες πήγαν στην εστία, «μίλησε» ο Μαρινάκης.

Το ίδιο έπραξε και ο Πονηρός, ο οποίος έπιασε και πέναλτι στο 73’ σε εκτέλεση του Χριστίνη.

Έγιναν και αλλαγές από τους δυο αντιπάλους, παίζοντας για την ομάδα μας και πιο νεαροί παίκτες, γεγονός που μόνο κέρδη μπορεί να αποφέρει, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα:

5’: Ο Ντινόπουλος έφυγε μόνος του στην επίθεση με την μπάλα στα πόδια του, μετά από απίστευτη πάσα του Ζεκιράι, βρέθηκε απέναντι από τον Μαρινάκη, προσπάθησε να περάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, βρέθηκε πολύ πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία.

 

5’: Στη συνέχεια της ίδιας φάσης, η μπάλα έφτασε στα αριστερά στον Τριμπόνια, αυτός πέρασε τον Δημητρόπουλο, σούταρε, και η μπάλα έφυγε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

6’: Γκολ (1-0)! Ο Ψυχογυιός μετά από ατομική προσπάθεια από αριστερά, πάτησε περιοχή, έσπασε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, ο Τζιέρης απέκρουσε, ο Μάγγος σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Βιρβίλη και ο προωθημένος Δημητρόπουλος με νέο – ευθύβολο – σουτ έστειλε την μπάλα, ψηλά, στη δεξιά γωνία του Πονηρού.

24’: Ο Μπελαβράκης από δεξιά πάσαρε στον Μάγγο, ο οποίος σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς.

31’: Ο Ντούλιας βρήκε τον Δημητρόπουλο από δεξιά, ο τελευταίος σέντραρε, ο Μάγγος σούταρε και ο Βιρβίλης έβαλε την κόντρα.

36’: Ο Τάσιος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ντιαγκνέ έβαλε πρώτος το κεφάλι και απέκρουσε, με τον Μαρινάκη στη συνέχεια να μπλοκάρει.

37’: Γκολ (2-0)! Μετά από αδράνεια της άμυνά μας σε επίθεση του Αστέρα Βάρης, ο Ψυχογυιός που βρέθηκε στα δεξιά μέσα στην περιοχή σούταρε, απέκρουσε ο Πονηρός και ο επιθετικός της γηπεδούχου σκόραρε από κοντά με νέο σουτ, παρά την προσπάθεια του έμπειρου τερματοφύλακα.

42’: Ο Τριμπόνιας σούταρε από τα αριστερά και η μπάλα έφυγε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

43’: Γκολ (3-0). Ο Ντούνης πέρασε όμορφα μέσα στην περιοχή και δεξιά στον Ψυχογυιό, αυτός έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Ντούνιας σκόραρε από κοντά με σουτ.

47’: Ο Δημητρόπουλος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ζεκιράι και κατέληξε κόρνερ.

50’: Ο Ντούνης εκτέλεσε φάουλ εκτός της περιοχής και ο Πονηρός απέκρουσε στη γωνία (αριστερή) του.

51’: Ο Οικονομίκος πέρασε όμορφα δεξιά στον Τάσιο, ο οποίος επιχείρησε να περάσει μπαλιά σε καλή θέση μέσα στην περιοχή στον Ντινόπουλο, αλλά ο τελευταίος δεν έγινε κάτοχος της μπάλας, καθώς βρισκόταν πιο πίσω.

53’: Ο Οικονομίκος εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι.

58’: Ο Τριμπόνιας έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Οικονομίκος επιχείρησε γυριστό σουτ από το ύψος της περιοχής με το αριστερό, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, με τους παίκτες μας να ζητούν χέρι και πέναλτι.

61’: Ο Σκρίντα βρήκε χώρο στο ύψος της περιοχής και αριστερά, σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

63’: Ο Τάσιος επιχείρησε σέντρα-σουτ από τα δεξιά και ο Μαρινάκης έδιωξε πολύ δύσκολα σε κόρνερ με το ένα χέρι.

66’: Ο Ντινόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή και αριστερά, κοντρόλαρε με το δεξί, έχοντας αμυντικό στην πλάτη του, επιχείρησε γυριστό σουτ με το αριστερό και μπλόκαρε ο Μαρινάκης.

69’: Σουτ του Μάγγου έξω από την περιοχή έφυγε άουτ.

72’: Η γηπεδούχος κέρδισε πέναλτι, όταν ο Βασιλειάδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή με τον Τάσιο, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, ο Καλέλα τσίμπησε τη «στρογγυλή θεά», προλαβαίνοντας τον Τζιέρη, και βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

73’: Ο Χριστίνης εκτέλεσε το πέναλτι και ο Πονηρός του είπε «όχι», πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.

79’: Ο Χριστίνης πέρασε όμορφα στον Καλέλα, ο οποίος σούταρε άουτ από καλή θέση.

81’: Ο Μπελαβράκης έκανε τη συρτή σέντρα από δεξιά, ο Καλέλα έπεσε προς την μπάλα, μαζί με τον Βιρβίλη, ο οποίος τον κόντραρε και ο Πονηρός μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία.

86’: Ο Βασιλειάδης έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά, βρήκε τον Ντούνια μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος σούταρε, απέκρουσε ο Πονηρός, ακολούθησε νέου σουτ του Βασιλειάδη από πλάγια, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

90’+2: Ο Ντούνιας τροφοδότησε τον Καλέλα, ο οποίος σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά.

Καλή η διαιτησία του Δημητρακόπουλου, σωστές ήταν οι υποδείξεις των βοηθών του Ρούσσο και Τσάτσιου, όλοι του συνδέσμου Αθηνών. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Βιρβίλης (18’), Μεϊμάρογλου (58’).

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης, Μεϊμάρογλου (60’ Παστρικός), Ντιαγκνέ, Μπελαβράκης, Ντούνης (60’ Χριστίνης), Ντούλιας (70’ Καλέλα), Ψυχογυιός (70’ Βασιλειάδης), Ντούνιας, Μάγγος (74’ Μπάκας).

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης/τιμωρημένος): Πονηρός, Τάσιος, Μαγκαφίνης (34’ λ.τ. Καράι), Τζιέρης, Βιρβίλης, Ζεκιράι (89’ Ζάββος), Τριμπόνιας, Σκρίντα, Ντινόπουλος (78’ Μεχμετάι), Αλεξανδρής, Οικονομίκος (89’ Χάνος).

Βαθμολογία Γ Εθνικής 3ος όμιλος: