Choy Lee Fut: Επιβράβευση των προσπαθειών

48

Οι Σύλλογοι Choy Lee Fut Άργους και Ναυπλίου σάρωσαν τα βραβεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΓουΣού Κουνγκ Φου στην ετήσια εκδήλωσή της που έγινε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου  στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου «Θ. Αγγελόπουλος». Στην ίδια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας και ακολούθησε η  βράβευση των Διακριθέντων αθλητών και αθλητριών, του 2023.

Από τους σαράντα οκτώ αθλητές και αθλήτριες που βράβευσε η Ομοσπονδία, για τις διακρίσεις στους σε διεθνές επίπεδο, οι δέκα έξι είναι μέλη των συλλόγων Choy Lee Fut Άργους και Ναυπλίου.  Μεγάλο ποσοστό στην συγκομιδή μεταλλίων και επιτυχιών της ομοσπονδίας, προήλθε από αθλητές και αθλήτριες μας, όπως στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κίνα αλλά και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Τουρκία.

Τους συλλόγους Choy Lee Fut Άργους και Ναυπλίου εκπροσώπησαν, ο γραμματέας του συλλόγου Μακρής Αθανάσιος και οι δασκάλες Κοκκινάκη Άννα και Λαμπάδα Μαρία.

Αναλυτικά τα ονόματα των διακριθέντων είναι:

Κοκκινάκη Άννα, Λαμπάδα Μαρία, Λαμπάδας Κωνσταντίνος, Μακρής Παναγιώτης, Τουρούτσικας Παναγιώτης, Παπαθανασίου Θεόδωρος, Λιόντου Ιωάννα, Τουρούτσικα Χριστίνα, Μπρούσαλης Παναγιώτης, Κρεμμύδας Παναγιώτης,  Σκανδάλης Αργύρης, Παναγιώτης Μπαχούμης, Μποϊλής Άγγελος , Μίχου Δέσποινα, Μπεκιάρη Μαργίαννα, Παπαγεωργοπούλου Μαρίνα, Καλαϊτζή Κατερίνα.