Μέσα ο Χρόνης… Έξω ο Μαλτέζος

242
Θα ψηφίσει τον Χρόνη ο Μαλτέζος;

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ

Στη μάχη για την διεκδίκηση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου (ΠΕΔ Πελοποννήσου) μπαίνει και ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης διεκδικώντας την Προεδρία της.

Η σημερινή αναγγελία του Τάσου Χρόνη θεωρείται βέβαιο ότι θα οδηγήσει τον Γιάννη Μαλτέζο να αποσύρει την ήδη ανακοινωθείσα υποψηφιότητά του καθώς, οι Πασοκογενείς εκλέκτορες από τους οποίους ήλπιζε να καρπωθεί την αντινεοδημοκρατική τους ψήφο, στρέφονται προς τον ομοϊδεάτη τους υποψήφιο.

Ο Γιάννης Μαλτέζος που οι φιλοδοξίες του ήταν να ακολουθήσει τη πορεία του Δημήτρη Καμπόσου (δύο φορές εκλεγμένος Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου), σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στρέφεται τώρα προς την ΚΕΔΕ, ελπίζοντας πως το Μητσοτακικό κύκλωμα των Δημάρχων θα τον προωθήσει στο Διοικητικό της Συμβούλιο.

Ο Τάσος Χρόνης, που εμφανίζεται ως ανεξάρτητος, ελπίζει ακόμη να προσελκύσει αντισαμαρικές ψήφους τύπου Μαλτέζου, δεδομένου ότι ο επιτυχημένος Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλοπουλος ανήκει στην δεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας.

Τον Θανάση Βασιλόπουλο, που είναι το φαβορί της αναμέτρησης, στηρίζουν ο Αντώνης Σαμαράς, ο Δημήτρης Πτωχός και ο Δημήτρης Καμπόσος.