Αναρχοαριστεροί έσπασαν τη τζαμαρία των γραφείων της Ν.Δ. στο Ναύπλιο

Είναι η τρίτη φορά που αναρχοαριστερά στοιχεία ξεσπάνε στις τζαμαρίες των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στο Ναύπλιον. Η τζαμαρία, και αυτή τη φορά έσπασε από μεγάλες πέτρες που πέταξαν άτομα του πολιτικού υποκόσμου τα ξημερώματα της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης  της Νέας Δημοκρατίας στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο.

Οι δράστες έσπασαν τη τζαμαρία των γραφείων πετώντας μεγάλες πέτρες με το θόρυβο από την θραύση να γίνεται αντιληπτός από περίοικους οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Να υπενθυμίσουμε πως τα συγκεκριμένα γραφεία έχουν γίνει στόχος επίθεσης και κατά το παρελθόν με πιο πρόσφατη επίθεση στις 9 Ιουνίου του 2023 όπου και πάλι “ άγνωστοι” είχαν σπάσει τα τζάμια.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Ασφάλειας και της Σήμανσης για να συλλέξουν στοιχεία, πληροφορίες και να πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα. Ερευνώνται και οι κάμερες από γειτονικά καταστήματα για το αν έχουν καταγράψει την επίθεση.

Άμεσα προσήλθαν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Παναγιώτης Ζαχαριάς και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Ναυπλίου Γιώργος Λυσίκατος ο οποίος και προχώρησε σε καταγγελία και μήνυση κατά αγνώστων. Δηλώσεις αποδοκιμασίας της πράξης έκαναν πολιτικοί και άλλοι παράγοντες.

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Περιμένοντας την επιστροφή της Κασσάνδρας

της Θέκλας Μεταξά Πέρασαν χρόνοι χιλιάδες, και η Κασσάνδρα που είχε πιει άφθονο νερό της…

% μέρες πρίν

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας ζητά Γραμματέα

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας (ΙΣΑ) επιθυμεί να προσλάβει υπάλληλο για γραμματειακή υποστήριξη, σε έμμισθη θέση,…

% μέρες πρίν

Αύριο στο Τολό το μεγάλο ντέρμπι του Πανναυπλιακού για την άνοδο στην Γ Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πανναυπλιακός φιλοξενεί αύριο Κυριακή 12 Μαΐου στις 17:00 την ομάδα του Κερατσινίου στα πλαίσια…

% μέρες πρίν

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Οι τιμές κατέρρευσαν, οι Παραγωγοί αγωνιούν

Η ΔΕΣΑ (Διαρκής Επιτροπή Συνεταιρισμών Αργολίδας) διοργανώνει σύσκεψη με προσκεκλημένους τους Βουλευτές και τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας την Τρίτη 14 Μαΐου…

% μέρες πρίν

Αυτή την Κυριακή ο ”Επιδαύριος Δρόμος 2024”

Διεξάγεται την Κυριακή 12 Μαίου, ο ”Επιδαύριος Δρόμος 2024” στο δήμο της Επιδαύρου. Μέσα από…

% μέρες πρίν